• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour binnen 100 dagen
  • Snelle levering
Country/Language
bag
Laden...

< SALE > UP T0 -60% OFF ON SELECTED ITEMS | LEES ALLES OVER CLICK & COLLECT EN AANGEPASTE SERVICE 

SALE! UP TO -60% OFF* | LEES OVER CLICK & COLLECT EN AANGEPASTE SERVICE

Kettingen

Lookbooks
Accessories are what you buy, style is what you do with it! De kettingen uit de LUZ accessories collectie zijn minimalistisch, super stijlvol en elegant. Need we say more? Met de gouden- en zilverkleurige chockers en kettingen kun je alle kanten op. Deze kettingen zijn ook perfect op te layeren. Draag de kettingen samen op verschillende hoogtes en ben helemaal on trend!

1841 items

LUZ KETTINGEN BIJ SACHA

De minimalistisch en elegante kettingen van de LUZ collectie maken iedere outfit af! In de collectie zitten goudkleurige en zilverkleurige kettingen, chockers en kettingen met een hanger. De perfecte kettingen voor iedere gelegenheid. Welke ketting van LUZ is jouw favoriet?

LAYEREN

Mix en match erop los! De layer trend is vast niet aan je voorbij gegaan. De minimalistische kettinkjes van de LUZ collectie zijn perfect om te layeren, maar natuurlijk staat één kettinkje ook súper stijlvol. Combineer bijvoorbeeld een chocker met een iets lagere ketting of combineer twee lagere kettingen op verschillende hoogtes en ben helemaal on trend!

BEDELS

In de LUZ collectie kun je ook je ketting zelf samenstellen. Kies een basis ketting met een bedel naar keuze. Ga je voor een initial, zodiac sky, zodiac sign of charm? Neem snel een kijkje tussen deze trendy bedels.

Welke kettingen zijn jouw favoriet? Of ga je liever voor andere accessoires van LUZ? Neem snel een kijkje en shop je musthave!

5047 beoordelingen
8.7