• Achteraf betalen
  • Gratis retourneren mogelijk
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

YAY! HET IS SCHOEN6DAAGSE, DAT BETEKENT SHOPPEN MET 20% KORTING! | BEKIJK COLLECTIE >

YAY! SHOP MET 20% KORTING!
BEKIJK COLLECTIE >

Chokers

Lookbooks
Chokers zijn terug van weg geweest en hotter dan ooit! Verschillende it-girls en modellen zijn er al mee gespot en ook bij Sacha vind je nu een mooie collectie chokers. De choker is een echte musthave, want dit najaar zit jij sowieso gebakken met deze coole ketting. Welke choker is jouw favoriet?

1 items
van € tot €

Back from the ’90: chokers

Kun je je die strakke kettinkjes uit de jaren ’90 nog herinneren, ook wel chokers genoemd? Nou, die chokers zijn weer terug van weg geweest en hot & happening in modeland. Alleen dan niet in de grungy variant zoals we ze van vroeger kennen, maar super chic, gemaakt van een stuk lint, velvet of een minimalistisch bandje. Met een choker om je hals creëer jij een edgy look, die tegelijk effortlessly chic is. Perfect om een simpele outfit mee op te spicen!

Chokers bij Sacha

De choker is al gespot bij verschillende modellen en is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ook wij hebben de chokers met open armen ontvangen en zijn helemaal fan van deze gave kettinkjes. De choker is lekker 90’s en geeft je look een edgy twist. Het dragen van dit kettinkje is genoeg om je basic outfit in een handomdraai te veranderen in een stoere look.

Ook fan geworden van deze gave kettinkjes? Dan ben je bij Sacha aan het goede adres. Bij Sacha vind je namelijk de mooiste collectie chokers! Ga jij voor een klassieke, subtiele variant of juist voor een opvallende, edgy choker?