• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

20% KORTING OP SELECTED ITEMS! | BEKIJK COLLECTIE>

20% KORTING OP SELECTED
ITEMS! | BEKIJK COLLECTIE>

Het Brogues effect

Het Brogues effect

De moderne brogues verstoten de klassieke modellen van hun troon! Lage veterschoenen voorzien van perforaties in felle kleuren of pastel zijn hot. Maar… brogues met een twist it is! Niet alleen veterschoenen zijn voorzien van het ‘brogues effect’, ook sneakers, high heels en mannen boots zijn voorzien van deze stijlvolle en sierlijke look!

Klassieke brogues

Brogues werden vroeger gedragen op vochtig terrein omdat de perforaties ervoor zorgden dat het water werd afgevoerd. De functie is verdwenen maar de perforaties hebben een plaats in de hedendaagse schoenenhemel weten te bemachtigen. Zakenschoenen, sneakers, high heels of alle andere mooie schoenen waarbij de perforaties terug komen, vallen allemaal onder de noemer brogues.

Shop je favoriete brogues!

Brogues

Brogues voor vrouwen

Boyish, en toch vrouwelijk. Brutaal en speels, en toch netjes. Lief, maar toch ook stoer. Brogues in dames schoenen, dagen iedere fashion addict uit om al deze karaktereigenschappen van de schoen te combineren tot één look. Draag ze onder een skinnyjeans, of juist opvallend onder een jurk of rok. Brogues behoren tot een van de favorieten van de veterschoenen! In de webshop shop je makkelijk de schoenen online

Brogues voor mannen

Bij brogues wordt er vaak gedacht aan nette schoenen. Niets is minder waar! De zakelijke klassiekers zijn naar de achtergrond geduwd om plaats te maken voor moderne, nette maar ook extravagante heren schoenen! In een catchy felle kleur of opvallend patroon, of toch sportief en casual. Heren vinden een brede keuze in klassieke brogues in een modern jasje of voor de brogue twist in boots of sneakers met perforaties.

Brogues