• Achteraf betalen
  • Gratis verzending vanaf 49,95
  • Gratis retourneren mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

BEKIJK DE NIEUWSTE DAMESSCHOENEN EN HERENSCHOENEN ONLINE!

BEKIJK DE NIEUWSTE DAMESSCHOENEN EN HERENSCHOENEN ONLINE!

Slippers

Lookbooks
Slippers mogen niet ontbreken in jouw summer musthave collectie! Met een paar mooie slippers kun je alle kanten op en deze schoenen zullen je outfit sowieso een zomerse look geven. Ga voor comfortabele slippers met gespen, slipper met een animalprint of voor slippers met steentjes en glitters.

4 items

SLIPPERS BIJ SACHA

Slippers zijn natuurlijk de ultieme zomerse musthave. Want wat is nu fijner dan snel je slippers aanschieten en de zon tegemoet te lopen? En dat doe je fashionable op jouw Sacha slippers. Ga voor comfortabele slippers met gespen, slipper met een animalprint of voor slippers met steentjes en glitters. Je favoriete slippers verdienen zeker een plekje in je koffer, want wat straalt nu meer zomer uit dan een paar mooie slippers?!

NIET ALLEEN VOOR DE ZOMER!

Helaas zijn de zomers niet eindeloos en wordt het na een paar maanden toch weer tijd om je favoriete slippers ergens ver weg te stoppen. Kun je geen afstand nemen van je zomerse slippers? Draag ze dan lekker thuis in plaats van schoenen. Zo hoef je je slippers niet ergens achterin je kast te verstoppen en houd je dat vakantiegevoel nog een beetje vast. Liever wat meer stevigheid? Ook dan kun je bij Sacha terecht voor een paar mooie sandalen, met of zonder hak, of voor een paar zomerse espadrilles, ballerina’s of loafers.