• Achteraf betalen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
Country/Language
bag
Laden...

Contrast rubber soles

5 items

Contrast rubber soles damesschoenen bij Sacha

The ‘90s are calling, they want their rubber soles back! Zoals vele andere trends dit jaar zijn ook de rubberen zolen in combinatie met contrasterende kleuren een trend die afstamt van vroegere jaren. Natuurlijk vraag jij je af, wat is nou precies die ‘rubber soles’ trend? Wij nemen je graag mee in deze toffe trend en de unieke collectie rubber soles bij Sacha. Ehm, is it payday yet?!

Trend

De rubber soles trend is eigenlijk letterlijk vertaald. Verschillende soorten schoenen die allemaal één ding met elkaar gemeen hebben; een opvallende chunky rubbere zool. Vaak zijn deze rubbere zolen ook het opvallende kenmerk van de schoen en wordt er graag een nadruk op gelegd door het gebruik van opvallende kleuren. Waarom kies jij voor een rubberen zool? Buiten dat het een edgy effect geeft aan jouw outfit zijn rubberen zolen ook nog eens enorm technisch. Rubber neemt namelijk geen vocht op! Dit betekent dat jij ook bij de lage temperaturen en natte weersomstandigheden gewoon nog steeds droge voeten behoudt. Hiernaast is rubber erg zacht en wendbaar. Wat wil je nog meer? 

Rubber Soles & jij!

Misschien is het een trend die een klein beetje buiten jouw comfort zone ligt. Maar ook in deze trend zijn er verschillende opties mogelijk. Rubbere zolen kunnen op een subtiele manier zijn verwerkt in de schoenen of ze kunnen als eyecatcher fungeren. Bij Sacha zijn beide opties een mogelijkheid! Zo kan je deze trend altijd gemakkelijk combineren met jouw persoonlijke stijl.  Voor de subtiele variant zijn een goed paar loafers met zwarte rubberen zolen een stijlvol item. Een stapje verder? Ga voor toffe biker boots met contrasterende kleuren en een grove rubberen zool. Wil je echt uitpakken? Enkellaarsjes met hak en een gekleurde zool zijn dan zeker een goede optie voor jou. Wij zijn fan van deze trend. Bekijk de verschillende opties rubber soles in de collectie van Sacha.

505 beoordelingen
9.0