• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

20% KORTING OP GESELECTEERDE FESTIVAL BOOTS! KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND | SHOP>

20% KORTING OP GESELECTEERDE FESTIVAL BOOTS! KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND | SHOP>

Embroidery

Lookbooks
Vorig jaar maakte de embroidery trend al zijn intrede, maar ook dit jaar is dit ook absoluut een musthave! Op schoenen en accessoires zie je overal borduursels en patches, van bloemen patches tot toffe vogel borduursels. Een mooi effect en het geeft je oufit nét dat beetje extra. Go steal that thunder baby!

1473 items

Embroidery trend bij Sacha

Hoe TOF is de embroidery trend!? Al in de jaren ’90 zagen we veel borduursels, en sinds vorig jaar is dit weer helemaal terug in fashionland. En wat vinden wij dat leuk! Waar vroeger patches vooral werden gebruikt om gaten in broeken te maken, wordt dit nu meer als accessoire gezien. Geef je outfit een speelse en trendy touch met patches!

Patches

Van tassen met embroidery tot schoenen en accessorisch, bij Sacha vind je de leukste items mét toffe borduursels. En wie denkt dat embroidery alleen kan als je jong bent, think again! Want voor alle leeftijden is deze trend een absolute musthave!

How to wear

Wat ons betreft kan je all out gaan met de embroidery trend. Hoe meer patches hoe beter! Plak patches op je spijkerjasje, bomberjasje of op je broek of shirt. Eigenlijk is niks te gek! Wat betreft schoenen kan je ook all out gaan, kies bijvoorbeeld voor stoere biker boots met bloemenprint. Combineer de biker boots met een cute jurkje en spijkerjasje met patches.

Welk embroidery item is jouw favoriet? Of ga je liever voor een ander trendy item van Sacha?