• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour binnen 14 dagen
  • Snelle levering
Country/Language
bag
Laden...

Winter whites

Lookbooks
Wil jij inspelen op dé trend van dit najaar? Doe lekker gek en kies een keer voor winter whites in plaats van bruine of zwarte items. Enkellaarsjes, hoge laarzen of western boots in lichte tinten. Definitely a must!

54 items
van € tot €

WINTER WHITES BIJ SACHA 

De grootste trend van dit najaar is toch wel de boots in lichte tinten. Je zag er al een enkeling voorbij komen in het zomerseizoen, maar in de winter komen ze veelvoudig terug. Witte enkellaarsjes, veterlaarsjes, hoge laarzen en western boots. We like it! Het is nét even wat anders dan bruine of zwarte winterse boots. Een bijkomend voordeel is dat het lekker opvalt. Op deze manier vormen je schoenen de eye-catcher van je outfit. En dat wil toch iedereen wanneer je een nieuw paar koopt?

HOW TO COMBINE: SHADES OF WINTER WHITE

Eigenlijk zijn winter white laarzen heel easy te combineren. Je mag er altijd zelf je eigen draai aangeven natuurlijk, dat is het leukste. Maar om wat meer inspiratie op te doen hebben wij ook nog een aantal tips voor je. Je zou het misschien niet denken, maar winter white boots kun je gemakkelijk combineren met een outfit in dezelfde tinten. Dit maakt je outfit helemaal stijlvol. Wil je juist dat je schoenen eruit springen? Combineer je nieuwe paar dan met een outfit in contrasterende kleuren. Hierdoor worden de winterdagen ook een stuk minder grauw.

5220 beoordelingen
8.7