• Achteraf betalen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
Country/Language
bag
Laden...

Dandy Collection

Lookbooks
De Dandy Collection is het nieuwste heren label van Sacha, en wat voor label! In de Dandy collectie vind je de mooiste heren schoenen, stuk voor stuk uniek en écht eye-catchers. Opvallen, dat doe je zéker als je schoenen uit de collectie draagt. Dus ben je op zoek naar een paar schoenen met toffe print, studs of met opvallende details? Dan ben je bij Sacha aan het juiste adres!

25 items
van € tot €

Dandy Collection bij Sacha

Niet bang om te experimenteren met de laatste schoenentrends én houd je wel van opvallen? Dan is de Dandy collectie van Sacha op je lijf geschreven! Dandy is het nieuwste label van Sacha, en wat voor label! Het DNA van Sacha is in elke schoen terug te zien. Dandy staat voor trendsettend, eigen en opvallend.

Make a statement

Hoe leuk zijn alle schoenen uit de Dandy Collection!? Van veterschoenen met opvallende printjes tot lakleren schoenen. En van loafers met studs tot boots met slangenprint. Maak een statement en steel de show met al de schoenen uit de collectie!

Heb jij jouw favoriete paar al gevonden? Shop ze dan snel in de webshop van Sacha! Ook in de winkels kun je terecht voor de Dandy collectie van Sacha. Naast deze collectie, vind je bij Sacha ook andere collecties, zoals de Premium Collection en de Casual Collection.

507 beoordelingen
9.0