• Achteraf betalen
  • Gratis verzending vanaf 49,95
  • Gratis retourneren mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

FASHIONCHICK SHOPPING DAYS | 20% KORTING OP DE NIEUWE COLLECTIE | DE KORTING WORDT VERREKEND IN DE SHOPPINGBAG

20% KORTING OP DE NIEUWE COLLECTIE! DE
KORTING WORDT VERREKEND IN DE SHOPPINGBAG

Premium collection

Lookbooks
Stijl en kwaliteit gaan hand in hand in de “Premium Collection” van Sacha. In deze collectie vind je namelijk de mooiste heren schoenen voor de beste kwaliteit. De schoenen uit deze collectie vormen de perfecte basis voor een stijlvolle outfit. In de “Premium Collection” vind je de mooiste veterschoenen voor heren. Je favoriet gevonden? Bestel ze dan snel en verwen jezelf met één van deze pareltjes!

2 items
van € tot €

PREMIUM COLLECTION BIJ SACHA

In de “Premium Collection” van Sacha vind je de mooiste heren schoenen voor de beste kwaliteit. Alle schoenen worden gemaakt van leer en/of suède, waar ze niet alleen super comfortabel zijn, maar ook lang mee gaan. Win-win dus!

MOOIE SCHOENEN – GOEDE KWALITEIT

Kwaliteit en stijl gaan hand in hand bij Sacha. Daarom vind je bij Sacha de mooiste heren schoenen voor de beste kwaliteit. Denk aan mooie veterschoenen en zomerse espadrilles. Verwen jezelf, je voeten én je schoenen collectie met één van onze pareltjes uit de “Premium Collection” van Sacha!

Heb jij jouw favoriete paar al gevonden? Shop ze dan snel in de webshop van Sacha! Ook in de winkels kun je terecht voor deze mooie collectie. Naast de “Premium Collection” vind je bij Sacha de “Casual Collection”, de “Essentials Collection” en de “Handcraft Collection”.