• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

20% KORTING* OP ALLE SCHOENENTASSEN EN ACCESSOIRES | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

SHOP MET 20% KORTING*! | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

Est. 1909 Sneakers

Lookbooks
Alle sneaker freaks kunnen hun hart ophalen in de Est. 1909 sneakerlijn van Sacha! Ook Sacha is gek op deze heren schoenen en omdat sneakers een onmisbaar key-item zijn, vind je in de eigen sneakerlijn van Sacha allerlei uitgesproken modellen die volledig inspelen op de trends van dit moment. Kom maar op met al die sneakers!

47 items
van € tot €

Est.1909 bij Sacha

In deze collectie vind je de mooiste en hipste heren sneakers van dit moment en natuurlijk volgens de laatste trends! Denk hierbij aan witte sneakers en de sportieve runners! In het jaar 1909 werd de eerste Sacha schoen al geboren. De naam Est. 1909 is hier een verwijzing naar. Met deze nieuwe collectie viert Sacha ruim 100 jaar later de ‘geboorte’ van haar nieuwe collectie.

Sneaker freak

Dol op sneakers? Neem dan snel een kijkje in de heren Est. 1909 sneakerlijn van Sacha! In deze collectie vind je allerlei uitgesproken modellen volgens de laatste trends. Met deze sneakerlijn wil Sacha extra onderstrepen waar ze voor staat: onderscheidend, trendsettend en uniek.
Heb je je favoriete paar sneakers al gevonden? Wacht dan niet te lang en bestel ze snel in de webshop of ga naar één van onze Sacha winkels!

Welk paar van Est.1909 is jouw favoriet? Of ga je liever voor een ander merk?*