• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
EN ONTVANG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Hoe kun je Dr Martens combineren?

Hoe kun je Dr. Martens combineren

Wie kent ze tegenwoordig niet? De Engelse vintage kisten die ontworpen zijn door een dokter. Dr. Martens ontwierp in de 2e Wereld Oorlog stevige schoenen met luchtkussens als zolen omdat zijn regenlaarzen kapot waren. Dit werd later al snel een trend en voornamelijk onder de jongeren in de jaren 70. Tot op heden is zijn de schoenen nog steeds geliefd bij de fashionista’s. Dit komt omdat de schoenen tijdloos en erg comfortabel zijn. De gele stiksels maken de schoenen daarnaast uniek en herkenbaar! Maar hoe kun je deze kisten het beste combineren? Welke kledingstukken zijn ideaal om met de Engelse boots te dragen? Hier zijn een aantal tips om je look perfect te maken met de Dr. Martens schoenen.

Te cute nee hoor

De geliefde laarzen zijn erg stoer. Je zou bijna denken dat deze schoenen alleen te combineren zijn met verschillende soorten jeans. Dit hoeft niet perse;! Juist omdat de schoenen zo grof zijn past dit perfect met een rok en een fancy panty eronder. Ideaal voor in het najaar! Daarnaast zijn deze tijdloze schoenen ook geschikt voor in het voorjaar. De panty’s kun je in die periode gewoon weglaten. Laat je benen shinen met stoere dokter Martens! Het maakt de look vrouwelijke en stoer tegelijk als je de schoenen onder een rok draagt. Panty of geen panty, still sexy! Deze look is perfect om te gaan lunchen of om lekker een dag te shoppen in het prachtige Amsterdam. Met de fijne gel-zolen houd je de dag zeker vol!

De stoere look

Toch maar de stoere look met een goede paar veterlaarzen? Leer is de ideale stof die je gebruikt om de deze look te combineren. Vergeet vooral niet veterlaarzen over je gebleekte skinny jeans te dragen. Maak deze stijl volledig met de Dr. Martens schoenen. Een mooie neutrale top en een leren jasje zijn helemaal hot. In het najaar is het wel verstandig om een gebreide sjaal te dragen aangezien de temperaturen vrij laag zijn. Hoe grover de sjaal hoe beter! Draag om je look af te maken een paar minimalistische gouden oorbellen en een ketting. Vergeet vooral de rode lippenstift niet!