• Achteraf betalen
  • Gratis verzending vanaf 49,95
  • Gratis retourneren mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

HURRY! LAST CHANCE TO GET YOUR SALE FAVOURITES | BEKIJK ALLE DAMESSCHOENEN EN HERENSCHOENEN IN DE SALE!

LAST CHANCE TO GET YOUR SALE FAVOURITES! BEKIJK >

Luz accesories

LUZ accessories

Een nieuwe sieradenlijn die jou wil betoveren en inspireren. Door met iets kleins jou een groots gevoel te geven. Dit doet LUZ dankzij een hoogwaardige collectie gouden en zilveren sieraden met allemaal stuk voor stuk een symbolische waarde. Natuurlijk hebben de accessories van LUZ een fashionable inslag, en ze zijn meestal fijn van stijl. Of je nou op zoek bent naar een square ring, een prachtige slavenarmband, een elegante ketting, of met de handgemaakte kleurrijke oorhangers, bij LUZ slaag jij als modebewuste vrouw altijd voor een prachtig sieraad! Met een LUZ sieraad ben je verzekerd van een ‘never out of style feeling’.

LUZ Initials

In de LUZ collectie vind je ook gave zogeheten ‘initials’ terug. Creëer je eigen ketting en/of armband met de initialen van jezelf, je geliefde, je huisdier, of van wie dan ook die jouw hart verwarmt. De gouden en zilveren letter-bedeltjes hebben een ‘brushed finish’ en staan prachtig om je pols of  je nek. Of wil jij, net als LUZ, ook graag met iets kleins een groots gevoel geven? Dan zijn deze LUZ ‘initials’ het ideale cadeau!

Bekijk alle LUZ accessories in de webshop

Luz accessories

LUZ stores

Got inspired? Kijk in de LUZ accessories website voor een greep uit onze prachtige collectie! LUZ accessories vind je o.a. in de Sacha webshop en de volgende Sacha schoenenwinkels:

SACHA STORE - Utrecht Vredenburg 9 3511 BA Utrecht Netherlands

SACHA STORE - Demer 29 5611 AP Eindhoven Netherlands

SACHA STORE - Beurstraverse 69-75 3012 AT Rotterdam Netherlands

SACHA STORE - Gasthuisstraat 61 2300 Turnhout Belgium

SACHA STORE Turnhoutse baan 5-400 2110 Wijnegem Belgium

Luz accessories