• Achteraf betalen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
Country/Language
bag
Laden...

retailer of the year

Help Sacha aan de ‘Beste Winkelketen’ en de ‘Webshop Awards’ prijzen!

Het is zo ver, de grootste consumentenverkiezing van Nederland komt er weer aan! Jaarlijks organiseert ABN AMRO de ‘Retailer of the Year verkiezingen’. Consumenten bepalen welke retailer de beste van Nederland is in de categorie “Beste winkelketen” en “Beste webshop”. Ook Sacha doet dit jaar voor het eerst mee! We hebben daarvoor wel jullie hulp nodig, want jij helpt ons aan deze geweldige titel!

Help Sacha winnen!

Om te winnen hebben we natuurlijk stemmen nodig. Heb jij onlangs iets gekocht bij Sacha, word jij ook zo blij van onze schoenen en vind jij dat we deze prijs verdienen? Breng dan je stem uit op www.bestewinkelketen.nl/sacha. Vul de enquête in en maak kans op fantastische prijzen. En als wij zeggen fantastische prijzen, dan bedoelen we ook fan-tas-tische prijzen!

De collectie van Sacha: trendsettend & uniek

Eén van de aspecten waar klanten op kunnen beoordelen is de samenstelling van het assortiment. Het is geen groot geheim dat de schoenen, tassen en accessoires van Sacha menig fashionhartje sneller doen kloppen. Al sinds 1909 hebben wij een eigen kijk op mode, die net even meer uitgesproken is dan andere schoenmerken. Wat nog niet iedereen weet is dat Sacha een eigen design department in huis heeft en de collectie dus zelf ontwerpt. Hierdoor kunnen we steeds weer een verrassende collectie brengen, die past binnen het modebeeld van morgen. 

Sacha - Because every style tells a story.

Ga snel naar www.bestewinkelketen.nl/sacha en vertel ons jouw story!

Breng je stem uit
Retailer of the year
509 beoordelingen
9.0