• Achteraf betalen
 • Stuur je pakket gratis retour binnen 100 dagen
 • Snelle levering
Country/Language
bag
Laden...

Sacha winkelen op afspraak

SHOPPEN OP AFSPRAAK BIJ SACHA
Maak nu een shopafspraak voor in een van onze winkels

We zijn blij om jullie op afspraak te mogen ontvangen in onze winkels! Het is mogelijk om onze nieuwe collectie te komen bekijken en passen tijdens reguliere openingstijden én koopavonden. Bij Sacha helpen we je graag met het uitzoeken van jouw nieuwe paar schoenen! Kun je niet wachten om langs te komen? Hieronder leggen we je uit hoe je eenvoudig een shopafspraak in jouw favoriete Sacha-winkel boekt.

 1. Je kunt jouw shop afspraak inplannen via de button op de winkelpagina van jouw favoriete winkel. 
 2. Een shop afspraak dient minimaal 4 uur van te voren te zijn gemaakt. Dit geldt niet voor de winkels in België.
 3. Je kunt tot 4 uur van te voren jouw shop afspraak wijzigen of annuleren.
 4. Een shop afspraak is in te plannen voor 30 minuten.
 5. Een shop afspraak is geldig voor één persoon. Wil je samen met iemand komen winkelen, dan dien je beide een apparte afspraak in te plannen.
 6. Je ontvangt de bevestiging van jouw shop afspraak via de mail. Deze bevestigingsmail dien je te laten zien in de winkel, bij aanvang van jouw shop afspraak.
 7. Shoppen is mogelijk op de reguliere openingstijden van de winkel, ook tijdens de reguliere koopavond tot 20:00 uur. Handig voor als je overdag geen tijd hebt!
 8. Tijdens een shop afspraak is het dragen van een mondkapje verplicht.

 

Winkelen op afspraak

SACHA'S DIGITAL STYLING SERVICE: PERSOONLIJK ADVIES

Naast het shoppen op afspraak, kun je ook gebruik maken van onze Digital Styling Service. Wil je bepaalde schoenen live bekijken, laten passen of heb je net even wat extra advies nodig? Onze Digital Styling Service staat voor je klaar! Via WhatsApp videobellen krijg jij het advies dat je nodig hebt.

- Een afspraak is mogelijk tijdens reguliere openingstijden en koopavonden.

- Tijdens het shoppen op afspraak geldt een maximum aantal klanten op basis van de winkelgrootte en worden de corona maatregelen vanzelfsprekend in acht genomen. Het dragen van een mondkapje is hierbij verplicht.

Laarzen

HOE WERKT DE DIGITAL STYLING SERVICE?

 1.  We hebben drie winkels geselecteerd voor de Digital Styling Service. Neem contact op door te bellen naar één van onderstaande telefoonnummers: 
  +3197025344263
  +3197025343183
  +3197025344555
 2. De Digital Styling Service beantwoordt al je vragen met liefde en geeft styling advies waar nodig. Via WhatsApp videobellen kun je bijvoorbeeld live schoenen bekijken en laten passen. Op deze manier krijg je een duidelijker beeld van hoe de schoenen staan.
 3. De Digital Styling Service neemt je live mee door de winkel en kan producten laten zien uit de huidige collectie.
 4. Je kunt alle vragen die je hebt, stellen aan onze Digital Styling Service. Hoe valt een bepaalde laars? Hoe onderhoud je een bepaalde schoen? Al je vragen worden beantwoord. Voor vragen over de levering van je bestelling, verwijzen wij je graag door naar onze klantenservice.
Cowboylaarzen
5130 beoordelingen
8.7