• Achteraf betalen
  • Gratis retourneren mogelijk
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

YAY! HET IS SCHOEN6DAAGSE, DAT BETEKENT SHOPPEN MET 20% KORTING! | BEKIJK COLLECTIE >

YAY! SHOP MET 20% KORTING!
BEKIJK COLLECTIE >

Oorbellen

Lookbooks
De oorbellen van Sacha hebben gemeen dat ze allemaal sierlijk staan bij de meest uiteenlopende vrouwen. Van zakenvrouwen tot jonge studentes en van receptionistes tot overblijfmoeders: de kleurrijke oorbellen van Sacha maken van elke vrouw een graag geziene gast.

73 items
van € tot €

OORBELLEN BIJ SACHA

De oorbellen komen in de meest uiteenlopende soorten, maten en kleuren voorbij. Het zijn vooral de exotische ontwerpen die de aandacht trekken. Kijk maar eens goed naar de prachtige aztec oorbellen. Wil je graag subtielere oorbellen, kijk dan eens naar de tijdloze oorstekers van LUZ. Zo ben je altijd classy en bij de tijd. Wil je graag met een gekleurde oorbel je outfit perfectioneren? Ook dat kan! Bij Sacha vind je oorbellen in alle kleuren. Details zijn nou eenmaal belangrijk. Elk paar is uniek en weet met verfrissende kleuren en originele versieringen jou van een verrassend moderne look te voorzien.

MODELLEN

De klassieke modellen zijn helemaal eigentijds vormgegeven en passen perfect bij moderne vrouwen die zich graag net even wat anders kleden. Ga voor subtiele oorstekers, een leuke oorbellenset of juist voor oorbellen met een grappige twist. Met een combinatie van onalledaagse oorbellen weet je zeker dat je altijd fris en stralend voor de dag zult komen, zeker in combinatie met een mooie ring of armband.