Doorgaan naar artikel
Onderhoudsproducten
Filteren op
Mijn actieve filters
Maat
Materiaal buitenkant
Kleur
Materiaal binnenkant
Merk
Uitneembare zool
Prijs
tot
25 artikelen
Sorteer op
14 dagen bedenktijd Achteraf betalen Snelle levering

Onderhoudsproducten bij Sacha.

Yes! Je hebt zojuist nieuwe schoenen gescoord bij Sacha! Maar hoe verzorg en bescherm jij jouw schoenen nou het beste? Voor elk materiaal zijn er namelijk andere voorschriften en producten die goed zijn voor je schoenen. Daarom hebben wij bij Sacha een uitgebreid aanbod van de juiste onderhoudsproducten gecreëerd. Benieuwd hoe jij jouw schoenen het beste kan beschermen tegen vuil of hoe jij ze het beste kan schoonmaken? Lees meer! Koop het gevarieerde assortiment onderhoudsproducten in onze Sacha stores of online.

Schoenen van gevet leer, gladleer & Nubuck

Wist je dat er verschillende soorten leer zijn als materiaal? Gevet leer herken je aan de ruwe look. Dit materiaal voelt glad en een beetje vettig aan. Hiernaast heeft gevet leer meestal een 'doffere' look dat snel zorgt voor een robuuste look.. Het is belangrijk om gevet leer na aankoop goed te verzorgen. Dit doe je met de Shiny Grease Leather crème. Heb je schoenen van gladleer gekocht? Bescherm je leren schoenen dan altijd tegen weersomstandigheden met de Pure Protect Spray. Verzorg hierna je leren schoenen met de Anti Aging Spray om je schoenen in perfecte staat te houden. Het is belangrijk om de verzorging en bescherming bij gladleer hierna goed bij te houden. Dit doe je met de Shiny Grease Leather crème. Zijn je schoenen iets verkleurd? Gebruik dan de Color Boost crème om de pure kleur weer omhoog te halen. Nubuck schoenen bescherm je tegen vuil en weersomstandigheden met de Pure Protect Spray. Spray de schoenen op een afstand van circa 30 cm in. Draag je je nubuck schoenen bijna dagelijks? Probeer dan elke maand je schoenen opnieuw in te sprayen!

Suède schoenen beschermen

Voor suède schoenen is de verzorging extra belangrijk omdat het hierbij om een gevoelig materiaal gaat. Vlekken zijn namelijk enorm snel zichtbaar op dit zachte materiaal. Bescherm je suède schoenen met de juiste Pure Protect Spray tegen vuil en weersomstandigheden. Heb je een vlek op je suède schoenen? Gebruik de Renovating Lotion en een suède borstel. Let op! Borstel altijd één kant op met de suède borstel om beschadiging aan het suède materiaal te voorkomen.

Schoenen van textiel & synthetisch materiaal

Bescherm je schoenen van textiel met de Pure Protect Spray. Spray de schoenen in op een afstand van circa 30 cm. Schoenen van synthetisch materiaal bescherm je met de Balanced Care spray. Kunnen je schoenen daarna wel een opfrisbeurt gebruiken? Gebruik dan de Super Shine glansspons en je schoenen zullen weer als nieuw ogen. Naast een uitgebreid assortiment onderhoudsproducten heeft Sacha ook verschillende soorten inlegzolen. Wil jij jouw outfit helemaal afstylen? Neem een kijkje bij accessoires om je outfit helemaal af te stijlen!