Doorgaan naar artikel

Verzending en levering.

Wij verzenden je online bestelling binnen de gestelde levertijd. Mocht dit veranderen, dan informeren we je hier uiteraard over.

Verzendkosten

Bij elke bestelling wordt €0,99 verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd

Wanneer een artikel voorradig is in ons magazijn, dan ontvang je het artikel binnen 1 - 2 werkdagen. Wanneer het artikel niet voorradig is, dan halen wij het voor je uit een van onze winkels. De levertijd ligt dan tussen de 5 - 8 werkdagen. De levertijd vind je op de pagina van het betreffende artikel nadat je de juiste maat hebt geselecteerd. Ook staat de levertijd vermeld in de orderbevestiging die je ontvangt nadat de bestelling is afgerond. Als je meerdere artikelen besteld met verschillende levertijden, dan geldt altijd de langstdurende levertijd.

Bezorging

Je kunt jouw bestelling bij je thuis- of werkadres laten leveren. De bestelling wordt bezorgd door DHL. Via de mail word je door DHL op de hoogte gehouden van het bezorgmoment. Daarnaast kun je op de pagina https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/bezorgtijden jouw bezorgdatum, tijdvenster en locatie checken. Ben je niet thuis? Dan wordt het pakket bij de buren aangeboden. Kunnen je buren het pakket ook niet aannemen? Dan ontvang je een e-mail van DHL en een kaart in de brievenbus dat je pakket de volgende dag af te halen is bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Daarnaast heb je vanaf dat moment de keuze om direct online je bezorgmoment te wijzigen (dit is mogelijk tot 23.59u). Je kan een ander moment of locatie kiezen of je laat het pakket bij je buren afleveren. Indien je online geen wijziging doorvoert zal het pakket bij jouw dichtstbijzijnde DHL ServicePoint worden afgeleverd.

Is er iets misgegaan?
Neem contact op met onze Klantenservice, wij helpen je graag bij het traceren van jouw pakket.