• Achteraf betalen
  • Gratis retourneren mogelijk
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

YAY! HET IS SCHOEN6DAAGSE, DAT BETEKENT SHOPPEN MET 20% KORTING! | BEKIJK COLLECTIE >

YAY! SHOP MET 20% KORTING!
BEKIJK COLLECTIE >

Ringen

Lookbooks
Met de juiste accessoires maak jij je outffit helemaal af. Ook mooie ringen mogen niet ontbreken. Ga jij voor een simpele zilveren of gouden ring of juist voor een statement ring? Bij Sacha vind je het allemaal!

12 items

RINGEN

Mooie ringen mogen natuurlijk niet ontbreken in je sieraden collectie. Daarom heeft Sacha een mooi aanbod aan sieraden en ringen! Een gouden ring, een zilveren ring, een ring met een steen of juist verschillende ringen bij elkaar, er zit altijd wel een ring tussen die jouw outfit extra kleur geeft. Trek de aandacht met jouw nieuwe ring en combineer deze met een hippe ketting en trendy oorbellen uit onze webshop.

Ben je een echte ringen fan? Ga dan voor een hand vol ringen. Een set van ringen aan een vinger of juist je hele hand vol met kleine gouden en zilveren ringetjes staat super hip. Ook voor de fashionista’s die echt iets opvallends en unieks willen is er wat wils. Wat denk je bijvoorbeeld van een mooi handsieraad dat bestaat uit een ring én een armband. Er zit altijd wel iets voor jou bij!