• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

Est. 1909 sneakerlijn

Est. 1909 sneakerlijn

Sneakers zijn razend populair en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Sterker nog, de sneaker is een onmisbaar key-item geworden die op elk moment met alles gecombineerd kan worden. Ook Sacha is gek op de sneakertrend en komt dit jaar met een eigen ontworpen sneakerlijn. De sneakercollectie bestaat uit allerlei uitgesproken modellen die volledig inspelen op de trends van dit moment. A new sneaker is born!

Onderscheidende sneakers door eigen design

Sacha wil met de nieuwe lijn extra onderstrepen waar het merk voor staat: onderscheidend, trendsettend en uniek. De collectie staat voor diversiteit in modellen, kleuren en materialen. Van lichte runners tot stevige sneakers en van sportieve gympies tot super vrouwelijke high fashion sneakers. Voor een minimal look ga je voor de spier witte leren sneakers die dé trend van dit seizoen zijn en voor een sportieve look ga je voor een paar stoere runners. Voor de daredevils onder ons die zich meer willen onderscheiden zijn er modellen ontworpen met meer uitgesproken materialen, kleuren en vormen.

Bekijk alle sneakers

Est. 1909 sneakerlijn

Est. 1909

De naam ‘est. 1909’ is een verwijzing naar het jaartal waarin het merk zijn oorsprong vindt. In 1909 werd de eerste Sacha schoen namelijk al geboren! Nu ruim 100 jaar later viert Sacha ‘de geboorte’ van deze nieuwe collectie. Met deze uitgesproken sneakercollectie zet Sacha een nieuwe stap. Een stap die een speciale plek verdient in de geschiedenis van het merk.

Established in 1909!

Est. 1909 sneakerlijn