• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

20% KORTING OP GESELECTEERDE FESTIVAL BOOTS! KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND | SHOP>

20% KORTING OP GESELECTEERDE FESTIVAL BOOTS! KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND | SHOP>

Verzending & Levering

VERZENDING EN LEVERING

Verzendkosten
Als je een bestelling plaatst met een totaalbedrag boven € 49,95 dan is de verzending gratis! Voor bestellingen onder € 49,95 brengen wij € 4,95 verzendkosten in rekening.

Levertijd
Wanneer een artikel voorradig is in ons magazijn, dan ontvang je het artikel binnen 1 - 3 werkdagen. Wanneer het artikel niet voorradig is, dan halen wij het voor je uit een van onze winkels. De levertijd ligt dan tussen de 3 - 5 werkdagen. De levertijd vind je op de pagina van het betreffende artikel nadat je de juiste maat hebt geselecteerd. Ook staat de levertijd vermeld in de orderbevestiging die je ontvangt nadat de bestelling is afgerond. Als je meerdere artikelen besteld met verschillende levertijden, dan geldt altijd de langstdurende levertijd.

Bezorging
Je kunt jouw bestelling bij je thuis- of werkadres laten leveren. De bestelling wordt bezorgd door DHL. DHL biedt het pakket maximaal 4 keer aan, eventueel ook bij je buren. Bezorger gemist? Dan vind je een kaart in de brievenbus met daarop een bezorgcode. Met behulp van de bezorgcode kun je een nieuwe aflevermogelijkheid selecteren op www.dhlparcel.nl. Levering op afspraak is helaas niet mogelijk.

NIEUW! Ophalen in een Sacha winkel
Heb je bij je online bestelling gekozen voor de optie ‘ophalen in de winkel’ dan kun je na de ophaalbevestiging per e-mail, het pakket ophalen in de door jouw gekozen Sacha winkel. Vergeet niet een geldig ID-bewijs en de ophaalbevestiging mee te nemen. Het pakket blijft 7 dagen bij de Sacha winkel liggen. Als het pakket niet binnen die tijd is opgehaald zijn wij genoodzaakt de bestelling automatisch te annuleren.

Is er iets misgegaan?
Neem contact op met onze Klantenservice, wij helpen je graag bij het traceren van jouw pakket.