Doorgaan naar artikel
Portemonnees
Categorieën
Geen artikelen gevonden
Sorteer op
14 dagen bedenktijd Achteraf betalen Snelle levering

Portemonnees bij Sacha.

De portemonnee, ook wel portefeuille genoemd, is onmisbaar voor elke man en vrouw. Ook al gaan de betalingen tegenwoordig bijna allemaal via digitaal, toch hechten we stiekem veel waarde aan onze portemonnee. Want zoals veel mensen altijd zeggen: geld moet rollen! In jouw praktische portemonnee van Sacha heb jij ruimte voor zowel cash en je verzameling pasjes. Wat voor jou ook belangrijk is, Sacha heeft voor elke doeleinden een handige en passende portemonnee. Bekijk de collectie in store en online bij Sacha.

Van 'beurs' naar 'portemonnee'

Een hele lange tijd geleden werd de portemonnee nog 'een beurs' genoemd. De beurs is synoniem voor een zak en dit stamt weer af van de geldtas. Een tas? Ja, echt! Vroeger werd een geldtas gebruikt om alle munten te bewaren. Gelukkig heeft de geldtas zich in de afgelopen jaren ontwikkeld en nemen wij tegenwoordig alleen nog maar een compacte portemonnee mee. Hoe kleiner hoe beter, want tijdens een avond in de stad heb je vast geen ruimte voor een grote portemonnee in je clutch. Daarom shop je bij Sacha portemonnees in hele kleine formaatjes én portemonnees in standaard formaten.

Trendy dames portemonnee

Tegenwoordig speelt het design van de portemonnee een steeds belangrijkere rol. Het is namelijk een essential die je voor een lange periode dicht bij je draagt. Sacha heeft zowel klassieke portemonnees van leer met 1 vak, maar ook goudkleurige cardholders met crocodesign! Als ware fashion lover laat jij natuurlijk geen enkele kans aan je voorbij gaan om je favorieten met elkaar te combineren. Combineer je trendy portemonnee met een van de bijpassende schoudertassenhandtassen of shoppers van Sacha.