Doorgaan naar artikel
Rugzakken
Categorieën
Geen artikelen gevonden
Sorteer op
14 dagen bedenktijd Achteraf betalen Snelle levering

Rugzakken bij Sacha.

Toch echt wel een van de meest handige en praktische tassen: de rugzak. Op elke hoek van de straat zie je tegenwoordig een fashionista met een rugzak! Naast het de praktische en modebewuste elementen is de rugzak ook nog super goed voor je houding en gezondheid. Je draagt je backpack namelijk heel gemakkelijk op je rug. Hierdoor wordt het gewicht verdeeld over heel je rug oppervlakte wat er uiteindelijk voor zorgt dat je een hele dag kan volhouden met de tas, zonder dat je veel last van je rug krijgt. Score!

Backpack in een nieuw jasje

Waarschijnlijk dwalen jouw gedachte snel af naar je vroegere jaren. Een rugzak was toen namelijk minder hip en misschien heb je het dragen van een rugzak zelfs nog wel proberen te vermijden. Tegenwoordig is de rugzak weer enorm fashionable en zijn er jaarlijks verschillende trends in rugtassen! Denk hierbij aan de duurzame rugzakken, rugzakken met een minimalistisch design en natuurlijk de leren rugtas. Sacha heeft altijd een uniek aanbod rugtassen met de laatste trends. 

Festival-proof rugtassen

Jij en je backpack zijn waarschijnlijk onafscheidelijk. Er zijn daarom ook verschillende gelegenheden waar een praktische rugzak geschikt voor is. Rugzakken zijn bijvoorbeeld ook festival-proof. Je hebt namelijk je handen vrij en al je spulletjes zijn veilig opgeborgen. Meer tijd om te focussen op de belangrijke dingen: dansen! Maar niet alleen op festivals is een rugtas handig; ook voor een lange hike, school/werk of gewoon een dagje in de stad is een rugtas je beste vriend! Een rugzak toch niks voor jou? Bij Sacha hebben we ook nog andere modellen tassen allemaal volgens de laatste trends én super fashionable. Neem een kijkje bij schoudertassen, shoppers of leren tassen.