• Achteraf betalen
  • Gratis retourneren mogelijk
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

YAY! HET IS SCHOEN6DAAGSE, DAT BETEKENT SHOPPEN MET 20% KORTING! | BEKIJK COLLECTIE >

YAY! SHOP MET 20% KORTING!
BEKIJK COLLECTIE >

Casual collection

Lookbooks
Man oh man, de casual collectie van Sacha is on-trend en barst van de veterschoenen, sneakers, boots en zoveel meer. Altijd goed: een easy going paar herenschoenen die lekker zit en ook nog eens een lust is voor het oog. Soms kan het zo simpel zijn!

154 items
van € tot €

CASUAL HERENSCHOENEN

Een paar herenschoenen met een casual touch zijn onder andere; veterschoenen met print, canvas veterschoenen, runners, chelsea boots, worker boots en instappers. Deze herenschoenen zijn makkelijk te combineren in verschillende stijlen.

WINTERSCHOENEN VOOR HEREN

Tijdens de winterse maanden blijf je cool met een paar veterboots en hoge sneakers. Als hagel en wind je om de oren slaan is het lastig er een beetje fun & fashionable uit te zien. Maar het kan! Sacha heeft een paar heerlijke gevoerde veterboots of hoge sneakers in haar collectie voor jou.

ZOMERSCHOENEN VOOR HEREN

Een casual look geeft iets meer vrijheid dan de business look. In de zomer, met wat hogere temperaturen loop je makkelijk op een aantal veterschoenen, witte sneakers, desert boots, slippers en sandalen. Mix bijvoorbeeld bij lekker weer je outfit; ga voor een opgerolde broek met effen T-shirt, desert boots en klaar ben je!