• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

NU: 30% KORTING OP EEN TAS BIJ AANKOOP VAN JE FAVORIETE SCHOENEN | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

30% KORTING OP EEN TAS BIJ AANKOOP VAN EEN PAAR 
SCHOENEN | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

Instappers

Lookbooks
Fijne instappers zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld en zijn onmisbaar op warme zomerse dagen. Slip-ons, loafers en espadrilles mogen gezien worden! Vooral espadrilles zijn hot! Maak je zomerse outfit af met een paar mooie instappers. Ze zijn comfortabel en stijlvol tegelijk, dus wat wil je nog meer? Vind snel jouw favoriet in de webshop van Sacha. Voor welke instapper ga jij?

26 items
van € tot €

INSTAPPERS - LEKKER OP STAP

De grens tussen stijlvol en comfortabel is de laatste jaren erg geslonken. Instappers zoals slip-ons, loafers en espadrilles mogen gezien worden en maken je outfit af! Instappers zijn er in verschillende stijlen en worden in allerlei situaties gedragen.

Je hebt nooit meer last van blaren met instappers. De diversiteit in dit aanbod zorgen ervoor dat er altijd een match te vinden is bij je outfit of je gevoel. Makkelijk aan, makkelijk uit. Je gaat met een prettig gevoel op stap omdat je weet dat je heerlijk zult lopen op je favoriete instappers.

ESPADRILLES

De nieuwste trend onder de instappers zijn toch wel de espadrilles. En nee, deze schoenen zijn niet alleen voor vrouwen! Sacha heeft een groot aanbod aan espadrilles voor mannen. De mediterrane slip on zomerschoenen hebben de typische espadrille touwzolen en zorgen voor de perfecte zomerse look.