Doorgaan naar artikel
22 mei 2023
Festival trends.

Are you ready for the festival season? Waarschijnlijk ben jij al maandenlang bezig met het samenstellen van jouw leukste festival-fits voor 2023. Maar wat zijn nou dé festival trends dit seizoen? The ultimate festival trend guide lees je hier!

Lees meer
dames instappers clogs
19 juni 2023
Coastal vibes season.

Let's dive into Coastal Vibes Shoes! Bij warme zomerdagen horen luchtige en comfortabele schoenen. Coastal Vibes is geïnspireerd op de layed-back en relaxte sfeer met invloeden vanuit de kust en oceaan. De zomerschoenen staan in het teken van een fashionable design waarbij er ook praktische eigenschappen aan te pas komen. Luchtige zolen, touwzool materialen en felle kleuren; lees meer over verschillende soorten summer occasions voor Coastal Vibes...

City Chic dames schoenen
14 juni 2023
The guide to City Chic fashion style.

Unieke streetwear looks en een statement fashionscene omschrijven het bruisende metropolis leven. Met enorm veel ruimte voor persoonlijke stijl en creativiteit worden verschillende soorten stijlen en invloeden in het stadsleven met elkaar gecombineerd. City Chic staat voor een combinatie van een moderne fashion stijl gemixt met een klein vleugje elegantie. Ready to rock town! The ultimate guide to City Chic lees je hier...

Zomerse haksandalen - Sacha
07 juni 2023
Sandalen met hak voor summer occasions.

Summer is calling... Met het zomerseizoen in aantocht worden de weekenden langzaam volgepland met fancy summer parties, bruiloften en zomersoirees. Stijlvolle en elegante sandalen met hak zijn hierbij jouw go-to favorite shoes. In deze heeled sandal guide lees jij alles over de 3 iconische sandalen met hak die jij deze zomer ab-so-luut moet hebben!

22 mei 2023
Festival trends for men.

The festival season has started! Het is weer tijd om jouw beste festival-fit samen te stellen. Maar wat zijn nou dé festival trends voor heren dit seizoen? The ultimate festival trend guide for men lees je hier!

22 mei 2023
Festival trends.

Are you ready for the festival season? Waarschijnlijk ben jij al maandenlang bezig met het samenstellen van jouw leukste festival-fits voor 2023. Maar wat zijn nou dé festival trends dit seizoen? The ultimate festival trend guide lees je hier!

Zonnebrillen
17 mei 2023
Surfcore.

Trend alert: Surfcore! Werd jij ook zo enthousiast van de looks van Madelyn Cline aka Sarah Cameron in Outer Banks? Dan is de Surfcore-trend op jouw lijf geschreven! Croptops, hotpants en schelpenkettingen… Aquamarine is dé fashion trend van komende zomer! En bij zo’n outfit hoort natuurlijk ook een bijpassend paar schoenen. Benieuwd hoe je Sacha’s Surfcore shoes combineert met een echte aquamarine look? Lees dan snel verder…

16 mei 2023
Slip-on Clogs.

Clogs are back! Ja echt… deze slip-ons zijn dit seizoen een echte musthave. Het liefst zelfs in combinatie met een paar dikke witte sokken. De deels slipper, deels loafer is zeker niet alleen comfortabel, maar tegenwoordig ook fashionable in verschillende soorten looks. Benieuwd hoe je de clogs het beste kan combineren in jouw zomerse looks? Lees dan snel verder…

11 mei 2023
How to create: festival looks zoals deze icons.

Festival  season is coming… en dat betekent dat het tijd is voor nieuwe festival looks! Een van de belangrijkste musthaves voor een festival zijn natuurlijk goede schoenen. Bij Sacha ben je aan het juiste adres om jouw festival look compleet te maken! Wil jij weten hoe je de iconische festival looks van Sofia Richie Grainge, Alix Earle en Negin Mirsalehi nabootst? Lees dan snel verder…

03 mei 2023
3 pair of shoes you didn't know you needed.

What is your spring musthave? In dit blog lees jij precies wat jouw shoe musthaves zijn! Beantwoord de vragen en ontdek drie paar schoenen waarvan je niet wist dat je ze nodig had en welk paar het beste bij jou past…

26 april 2023
Cowboy Chic.

Rodeo glam?  Yihaa! Franjes, boho jurkjes, klassieke jasjes en niet te vergeten; western boots! Cowboy chic is een stijl die niet meer uit het straatbeeld is weg te denken. Deze western style combineert de stoere cowboy-look van het wilde westen met moderne mode-elementen. Bij Sacha shop je jouw favoriete cowboy boots om de trendy Cowboy Chic look te creëren!

Meer artikelen laden