Doorgaan naar artikel
Dames prints.
04 oktober 2019

Print x Print

Prints domineren de fashion wereld dit najaar. In ieder tijdschrift en bij iedere influencer zie je tegenwoordig de leukste en kleurrijkste printjes voorbijkomen, waarbij de dierenprints de kroon spannen. Iedere bekende designer heeft prints opgenomen in de najaarscollectie. We kunnen dan ook wel stellen dat strepen, stippen, panter en alle andere prints een internationale trend vormen.

Accessoires met prints

Niet alleen in kleding en schoenen komt deze trend terug. Ook in de wereld van accessoires zijn prints populair. Bij Sacha vind je bijvoorbeeld een panterprint scrunchie, luipaardprint sjaal en een bloemenprint haarband. Zo kun je makkelijk en goedkoop jouw basic outfit opleuken.

Bekijk alle accessoires
Dierenprint

Animal prints

Zoals gezegd zijn dierenprints ongekend populair, met de panterprint als koning van de jungle. Ook tijgerprint en zebraprint worden tegenwoordig verwerkt in kleding, tassen en schoenen. De nieuwste modetrend op gebied van animal prints is de snakeskin. Van alle bekende mode-items wordt een slangen variant gemaakt en er wordt zelfs gezegd dat snakeskin dé nieuwe panterprint is. Denk jij dat het zo ver zal komen?

Prints combineren

Dacht jij dat je deze prints niet kunt combineren? Dan heb je het volledig mis! Ga voor een gedurfde look en mix en match jouw favoriete prints. Combineer jouw snakeskin outfit bijvoorbeeld met een panterprint biker boot.

Is deze internationale trend jou iets te veel? Geef jouw basic outfit dan een extra boost met dierlijke invloeden. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte jeans en sweater gecombineerd met een dierenprint tas of schoenen en creëer toch een statement look!

Bekijk alle schoenen met prints
Dierenprint