Doorgaan naar artikel
Heren slippers.
13 augustus 2018

Wanneer het zomer is stijgen de temperaturen, het zonnetje komt weer door, je korte broek mag weer uit de kast én het is weer tijd voor luchtige schoenen. Slippers zijn dé perfecte voor het warme weer. Niet alleen omdat ze heerlijk luchtig zijn, maar ook omdat je ze lekker makkelijk aanschiet. Slippers zijn daarom een echte musthave voor de zomer!

Badslippers & teenslippers

Slippers zijn er in alle soorten en maten. Van stijlvolle leren slippers tot fijne badslippers. Ook teenslippers zijn dit jaar heel erg populair. Ook deze variant hebben we in veel verschillende kleuren, materialen en printjes. Dus of je nu op zoek bent naar een elegante slipper voor onder een korte broek en blouse of naar een praktische slipper voor als je naar het zwembad gaat, bij Sacha vind je altijd jouw favoriet!

Bekijk alle heren slippers
Heren slippers

De perfecte vakantieschoenen

Heb jij al een vakantie gepland voor deze zomer? Ga je het zonnetje opzoeken in het eerlijke Spanje, Portugal of Italië? Of ga je buiten Europa op vakantie? Waar je ook op vakantie gaat, slippers moeten standaard mee op vakantie! Slippers zijn namelijk ideaal voor een stranddagje, maar ook als je een stad gaat bezoeken. Want zeg nou zelf, als je lekker vakantie hebt wil je niet te veel nadenken over je outfit toch? Hop, stap in je slippers en je bent good to go! Lekker relaxt en praktisch.

heren slippers

Instappers, sandalen & canvas sneakers

Naast heren slippers, vind je bij Sacha ook nog andere perfecte vakantieschoenen. Ga voor mooie sandalen, fijne instappers of canvas sneakers bijvoorbeeld. Deze schoenen zijn ook heerlijk luchtig, maar bieden nét iets meer comfort. Handig voor als je een hele dag stadjes gaat bezoeken bijvoorbeeld!

Bekijk alle heren zomerschoenen