Doorgaan naar artikel
Overknee laarzen.
16 mei 2018

Overknee laarzen | Fashionable & Sexy

Overknee laarzen zijn dé perfecte mooie schoenen voor in het koude seizoen! De naam van de schoen verraad de hoogte van de schacht al. Deze is namelijk tot over de knie! Door de schachthoogte ben je ervan verzekerd dat je geliefde benen het niet snel koud krijgen! In de koude winterse dagen wil je natuurlijk maar al te graag dat je lichaam heerlijk verpakt blijft en vooral de legs! Naast dit voordeel zijn er ook andere voordelen van deze amazing laarzen. Er is genoeg keuze in de overknee trend en dat is fijn, want zo zit er vast en zeker een mooi paar overknees voor jou tussen!

Overknee laarzen in alle stijlen!

Je kan met de overknee trend echt alle kanten op! Van suède overknee laarzen tot leren laarzen, van zwart tot een andere mooie winterse kleur en van laarzen met hak tot platte laarzen. Overknee laarzen mogen dit seizoen echt in alle kleuren, vormen en modellen. Je vindt bij Sacha zelfs een glitter exemplaar in de collectie! Deze overknees zijn helemaal geliefd bij elke fashionista!

Bekijk alle overknee laarzen
overknee laarzen

Voordelen overknees

Ben je bang dat overknee laarzen te opvallend of sexy zijn? Geen zorgen! Hoge laarzen zijn juist super classy en brengen veel voordelen met zich mee:

  • Overknee laarzen met hakken zorgen ervoor dat je benen super lang en slank lijken. Vind je jezelf kort bij je vriendinnen? Dan zijn deze laarzen écht geschikt!
  • Overknee laarzen zijn lekker warm voor in de winter! Je hoeft niet meer bang te zijn dat je benen het koud krijgen want door de schachthoogte bedekt dit 3/4 deel van je benen! Draag voor de zekerheid altijd wel een panty onder deze laarzen om te voorkomen dat je benen het nog steeds koud krijgen!  
  • Je kan overknee laarzen makkelijk combineren met ALLES. Super handig! Of het nu jeans zijn of juist een leuk jurkje of rokje? Deze schoenen staan op elke look! 
  • Overknee laarzen hebben iets mysterieus en zijn daarom super elegant! 

Vind je het lastig om op hakken te lopen maar vind de overknee laarzen écht helemaal amazing? Deze hoge laarzen zijn ook verkrijgbaar zonder een hak en in verschillende kleuren! Daarnaast kan je deze schoenen online shoppen!  

hoge laarzen