Doorgaan naar artikel
Schoenen onder pak.
19 april 2021

Herenschoenen onder een pak

Mannen in pak, daar dromen vrouwen van. Mits het pak goed past en vooral perfect gestyled is. Hier komen de schoenen als belangrijk detail om de hoek kijken. Nette herenschoenen zijn een absolute must als het gaat om schoenen onder je pak. Nette schoenen van Italiaans leer, brogues of chique puntschoenen kun je allemaal combineren met een gentleman look!

Schoenen onder je pak

Of je nu dagelijks een pak draagt naar je werk, of 1 keer in je leven wanneer je trouwt: de juiste schoenen zijn een onmisbaar detail. Onder een driedelig pak staan nette schoenen natuurlijk chiquer dan afgetrapte sneakers. In nette herenschoenen is er veel keus. Zo kun je kiezen voor Italiaanse herenschoenen, brogues, punt veterschoenen of nette derby of oxford veterschoenen met een extravagante look. Denk bij schoenen voor onder je pak aan materialen als leer, lak en suède. Van top tot teen straal je klasse uit met een paar nette Sacha veterschoenen aan je voeten!

Bekijk alle veterschoenen
schoenen onder pak

Business schoenen

De schoenen voor onder een pak zijn de perfecte business schoenen. In een nette werkomgeving kom je niet aan op casual sneakers, maar kleed je je naar de sfeer op het werk. Schoenen in zwart, bruin, donkerblauw, wit of een gewaagdere kleur of motiefje zorgen voor een elegante styling. Deze elegante look kun je ook creëren door je casual outfit te combineren met een nette schoen. This man got style en dat straal je uit!

schoenen onder pak

Italiaanse veterschoenen

Italiaanse schoenen zijn de perfecte schoenen voor onder je pak. Deze schoenen ademen nu eenmaal pure klasse uit, daar kan niemand omheen! De Italiaanse look vind je niet alleen terug in de echte handgemaakte schoenen, maar ook in de kleine details, zoals brogues met perforaties. Welke man wil zich nu niet vergelijken met de sexy, mannelijke en stijlvolle mannen uit Italië? Met deze schoenen proef de Italiaanse sfeer, en dat straal je uit!

Sneakers onder je pak

Sneakers zijn tegenwoordig geheel geaccepteerd in het straatbeeld en dus ook onder een pak. Een uitkomst voor veel mannen die sneakerverslaafd zijn! Met sneakers onder je pak geef je je outfit een sportieve touch. Nog steeds netjes, maar toch ook casual! De ideale combinatie.