Doorgaan naar artikel
Slingback season
10 juni 2024

Slingback season

Een iconic statement piece wat dit seizoen centraal staat: de slingback. De iconische pump is te herkennen aan het "slingback" enkelbandje. De hakken zijn er met hoge en lage hak maar ook met een puntige of carré neus. Sacha combineert deze modellen met verschillende trends zoals bows & leopard.

Signature look

Slingbacks zijn een van de trends die je dit jaar weer veel gaat zien. De timeless shoes waren trending in de 40's en werden voornamelijk veel gedragen bij pin-up girls. De hakken met enkelbandje en open hiel werden dé signature look met een sexy edge in deze periode. De slingbacks hebben een perfect design voor optisch langere benen en kleinere voeten en is hierdoor al jaren de perfecte day-to-night shoe.

Statement colors & bows

Sacha combineert de most-loved trends in één statement shoe: de slingbacks met strik. Een grote statement strik op de puntige neus gecombineerd met een platte zool, een mix van een fashion statement en comfort. Iconische kleuren en prints: roze metallic, denim & leopard.

Shop now
Item 1 of 8

Kitten heels

Schoenen met een lage mini hak oftewel de kitten heel zijn in de fashion scene nu ook the shoe du jour. De slingbacks met kitten heels zijn de perfecte optie als je wel een hak wilt maar liever niet op silleto's loopt. De slingback collectie van Sacha heeft verschillende schoenen met kitten heel. Ga voor denim, zilveren metallic of zwarte slingbacks voor een classic look.

Kies je liever voor toch nét een beetje dat extra? De buckle slingbacks zijn dan de perfecte showstoppers voor een runway inspired outfit.

Two-tone slingbacks

Op zoek naar de perfecte slingbacks voor een fashion-forward outfit? De beige two-toned slingbacks zijn een mix tussen trendy én comfort. De slingbacks passen perfect binnen het 'quiet luxury' thema. Combineer de schoenen met een witte linnen co-ord en minimalistische accessoires net als style icon @deminugteren.

Shop the look

View slingback looks
Item 1 of 3