Doorgaan naar artikel
The guide to City Chic fashion style.
14 juni 2023

Unieke streetwear looks en een statement fashionscene omschrijven het bruisende metropolis leven. Met enorm veel ruimte voor persoonlijke stijl en creativiteit worden verschillende soorten stijlen en invloeden in het stadsleven met elkaar gecombineerd. City Chic staat voor een combinatie van een moderne fashion stijl gemixt met een klein vleugje elegantie. Ready to rock town! The ultimate guide to City Chic lees je hier...

1 pair of western boots. 3 statement fashion looks.

Dé City boots waar jij uren mee rond kan struinen door jouw favoriete stad. Van een coffee errance tot een uitgebreid shopsessie of een avondje uit bij je favoriete cocktail hotspot. Door het tijdloze design en neutrale kleuren zijn deze western laarzen passend in verschillende stijlen.

  • Romantic western: In combinatie met een petit summer dress in een lichte kleur maak jij de western boots city chic proof. Het perfecte voorbeeld van een moderne look met een vleugje elegantie.
  • Bohemian western: Een baggy denim jeans, basic top en een bohemian kimono gilet zijn de key-items uit deze fashion look. Door de styling van de baggy jeans in de boots krijgt de look een stads rauw randje.
  • Colorful western: Opvallende statement kleuren zoals bright pink en felgroen. Deze kleuren zijn passend in het creatieve stadsleven. Een vichy midi-dress, statement accessoires en jouw tijdloze boots, perfect!

Loafer chic.

City-trip approved: chunky loafers. Het eigenzinnige model dames instappers valt perfect binnen het City Chic plaatje. Loafers hebben een klassiek en traditioneel uiterlijk. Door een subtiele chain, penny gesp, half-dichte upper en basic kleuren zijn dames loafers elegante schoenen. Máár bij Sacha natuurlijk met een twist! Dit door de combinatie met verschillende soorten materialen zoals lakleer, een grovere zool dan het klassieke model of door het gebruik van opvallende kleuren zoals hot pink; passend bij het bruisende stadsleven. Gecombineerd met een wit enkelsokje en pleated mini-skirt draag jij deze dames loafers City Chic.

Shop loafers

Statement sneakers

Voorheen alleen bruikbaar voor sweaty sportsessies of bij het streven naar ultieme comfort, tegenwoordig ook damesschoenen om een effortless fashion statement mee te maken. In ieder geval 'the best of both worlds': trendy en sportief. Modische designs worden in SS'13 met sportieve en technische kenmerken gecombineerd. Juist het chunky en soms iets wat lompere uiterlijk van de dames sneakers is het huidige seizoen geliefd. Hoe kan jij chunky sneakers City Chic maken? Door het gebruik van tegenhangende stijlen. Een flowy linnen broek, cropped co-ord setje of een kleurrijke maxi dress zijn hier perfecte voorbeelden van. Een interessante mix van verschillende fashion stijlen, maar hierdoor wel een edgy mét eigenzinnige uitstraling.

Shop sneakers
dames sneakers Sacha