Doorgaan naar artikel
Zomerschoenen trends.
09 mei 2018

Zomerschoenen trends 2018

Ben jij een échte fashionista? Dan gaat je hartje waarschijnlijk héél wat sneller kloppen bij het zien van alle prachtige schoenen van Sacha. Benieuwd welke schoenen jij moet inslaan voor een fashionable zomer? Wij hebben de leukste schoenentrends voor deze zomer voor jou op een rijtje gezet!

Trend #1 Dad sneakers

Yes. Natuurlijk beginnen wij bij de dad sneakers. Want hoe fan-tas-tisch zijn deze sneakers!? Heerlijk opvallend, lekker grof en oh zo comfortabel. Eigenlijk kennen wij geen één fashionblogger die niet fan is van deze schoenen. Dad sneakers kenmerken zich aan de grove details, verschillende kleurtjes en natuurlijk een ontzettend opvallende plateau zool. De naam dad sneakers stamt af van de schoenen die je vader vroeger misschien wel droeg. Je weet wel, van die hele chuncky sneakers. Gelukkig zijn de platform sneakers nu in een heel trendy jasje gehesen. Welke dad sneakers zijn jouw favoriet?

Bekijk alle trendy schoenen
zomerschoenen

Trend #2 Plateau sandalen

Alle schoenen met een platform zijn deze zomer helemaal on trend. Dus naast dad sneakers met een enorme plateau zool, zijn ook plateau sandalen HOT! Deze zomer mogen plateau sandalen simpelweg niet ontbreken in jouw schoenencollectie. Je bent niet alleen een stuk langer door de plateau zool, maar je oogt meteen ook lekker rebels. Dus weg met platte sandalen, dit seizoen kies je voor plateau sandalen!

Trend #3 Color blocking

Prints? We want more! Zo veel mogelijk printjes, kleur en andere kekke accenten. Metallics, panterprintjes, bloemenprintjes, felle kleuren… wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Deze zomer steel je de show met color blocking schoenen. Loafers in felle kleuren, sneakers met een panterprint, dad sneakers in felle kleuren, bloemenprint sandalen, stuk voor stuk zijn deze color blocking shoes dé essentials voor een fashionable zomer.

Bekijk alle trends
Sandalen