Doorgaan naar artikel

We are making history.

Sacha is gepassioneerd, trots en eigenzinnig. Dit sinds 1909. Als Europese multinational heeft Sacha 46 winkels verspreid over 3 landen. Nederland, België en Luxemburg. Hiernaast 5 internationale en inspirerende webshops. Gedreven door passie is Sacha 100% een eigen merk. Onze designers snappen de wereld van fashion en spelen hier snel op in. Wij brengen kwaliteit door onze jarenlange ervaring en samenwerkingen met Europese producten.

Item 1 of 5

In 1909 ligt de oorsprong van de Termeer Groep. De (over)grootvader van de huidige eigenaren opent in dit jaar een kleinschalige schoenenfabriek in maatschoenen. Ambacht en passie voor het vak staan centraal en deze kernwaarden gingen over van generatie op generatie. Inmiddels is de Termeer Groep uitgegroeid tot een lifestyle- en fashion groep met de merken Sacha, Manfield en Sissy-Boy. Eigen collecties door in-house ontwikkeling maken de merken onderscheidend in de markt.

De logistieke operatie achter de inspirerende merken wordt verzorgd door het Distributie Centrum in Tilburg. Het hoofdkantoor van Termeer Groep vestigt zich in Den Bosch, met een field-office voor Sissy-Boy design/inkoop in Amsterdam. Op deze plekken staan ambacht en passie voor het vak na al die jaren nog steeds centraal. Hierdoor positioneert de Termeer Groep drie prachtige merken met ieder een eigen gezicht in de markt.