• Achteraf betalen
  • Tot 14 dagen gratis retour
  • Snelle levering
Country/Language
bag
Laden...

Portemonnees

Lookbooks
Een portemonnee is een onmisbaar accessoire voor de man én vrouw. Natuurlijk moet een portefeuille praktisch zijn, maar wie zegt dat een portemonnee ook niet heel stylish kan zijn? Bij Sacha vang je meteen twee vliegen in één klap! Van trendy portemonnees in felle kleuren tot tijdloze varianten, er zit altijd de perfecte portemonnee voor jou tussen!

18 items

PORTEMONNEES BIJ SACHA

De portemonnee, ook wel portefeuille genoemd, is onmisbaar voor de man en vrouw. Stiekem hechten we heel veel waarde aan onze portemonnee. Want zoals veel mensen altijd zeggen: geld moet rollen, maar laten we dat dan wel doen met een hele mooie, fashionable portemonnee van Sacha. Design speelt de laatste jaren namelijk een steeds belangrijkere rol bij portefeuilles. En zeg nou zelf, met een hele mooie trendy portemonnee doen wij ook nét iets liever die ene aankoop toch? Benieuwd naar al onze portemonnees?

DE PORTEMONNEE VROEGER

Heel, heel vroeger werd de portemonnee nog een beurs genoemd. De beurs is synoniem voor een zak en dit stamt weer af van de geldtas. Een tas? Ja, echt! Vroeger werd in een geldtas alle munten bewaard. Gelukkig hoeven wij niet elke dag meer een geldtas mee te sjouwen, maar nemen we een kleine portemonnee mee. Hoe kleiner hoe beter, want tijdens een avondje stappen heb je vast geen zin in een hele grote portemonnee die niet in je clutch past toch? Daarom shop je bij Sacha portemonnees in hele kleine formaatjes én portemonnees in standaard formaten.

DE PORTEFEUILLE NU

Tegenwoordig speelt het design van de portemonnee een steeds belangrijkere rol. Het kan tegenwoordig niet gek genoeg. Daarom shop je bij Sacha toffe portemonnees met printjes, een metallic finish of met een mooi detail. Maar natuurlijk hebben we ook klassieke modellen in de collectie! Voor iedereen zit er het perfecte exemplaar tussen dus!

Welke portemonnee is jouw favoriet? Heb je op dit moment geen portemonnee nodig? Bekijk dan de collectie tassen bij Sacha.

581 beoordelingen
9.1