• Achteraf betalen
  • Gratis retourneren mogelijk
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

YAY! HET IS SCHOEN6DAAGSE, DAT BETEKENT SHOPPEN MET 20% KORTING! | BEKIJK COLLECTIE >

YAY! SHOP MET 20% KORTING!
BEKIJK COLLECTIE >

Portemonnees

Lookbooks
De portemonnee of portefeuille is een onmisbaar accessoire voor man en vrouw. Reden genoeg om er alle mogelijke vormen en designs op los te laten zodat je ook met je portemonnee je stijl kan personaliseren. Vooral vrouwelijke portemonnees zijn gezegend met veel tierelantijn en poespas: leer, snake, padded, hairy, neon of juist pastelkleuren.

 

33 items
van € tot €

PORTEMONNEES BIJ SACHA

Rechttoe, rechtaan is het motto van de mannen portemonnee. Vrouwen willen meer! Een kleine portemonnee voor het stappen, of juist een clutch waar je ook make-up en je telefoon in kwijt kan. Het beste is een combinatie van de twee, en ook dat heeft Sacha! Mooie portemonnees met een polsbandje zodat je deze ook als clutch kunt gebruiken.

De snelle vintage drukknoop zorg ervoor dat je de portemonnee snel opent, terwijl de rits ervoor zorgt dat jouw geld veilig achter rits en grendel blijft. Denk bij het kopen van een portemonnee aan hoeveel vakjes je wallet moet hebben. Is de portemonnee alleen voor wisselgeld of wil je er meer in kwijt? De belangrijkste functie is natuurlijk je geld bewaren, maar als hij dan tevoorschijn komt dan moet er natuurlijk wel een stijlvol exemplaar geshowd worden! Daarom heeft Sacha de mooiste portemonnees met prints en opdrukken. Ga voor een aztec, tropische, animal print of kies voor een sophisticated marble of snake print om de show mee te stelen. Match je portemonnee met je tas en je bent er helemaal klaar voor. Show me the money!