• Achteraf betalen
  • Gratis retourneren mogelijk
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

YAY! HET IS SCHOEN6DAAGSE, DAT BETEKENT SHOPPEN MET 20% KORTING! | BEKIJK COLLECTIE >

YAY! SHOP MET 20% KORTING!
BEKIJK COLLECTIE >

Rugzakken

Lookbooks
Ben jij iemand die graag met een hippe rugzak de wereld intrekt? Dan heeft Sacha jou genoeg te bieden! Onze rugzakken geven je de glans die je op sommige dagen eventjes nodig hebt. De speciale techniek waarmee de rugzak is geverfd, maakt de gaafste patronen mogelijk. De rugzak laat je modieus je spulletjes vervoeren. En wil je hem niet op je rug dragen?! Gooi hem dan net als een schoudertas over één schouder voor een relaxte look. Of je nou naar school gaat, naar je werk gaat of gewoon een dagje uit: de rugzak is je ideale vriend!

17 items

RUGZAKKEN BIJ SACHA

Vroeger wilde je echt niet met een rugzak gezien worden. Nu zijn ze hartstikke hip en mag een mooie rugzak eigenlijk niet meer ontbreken in je tassencollectie! Naast hip zijn rugzakken ook heel handig, want je hebt je handen vrij en al je spulletjes zijn veilig opgeborgen. Go backpack!

BACKPACKS & OLD-SCHOOL RUGZAKKEN

Nu zijn er natuurlijk verschillende soorten rugzak modellen. De een sportiever en stoerder dan de ander. De backpack is gemaakt van glanzend textiel en afgewerkt met cognac leer. Daarnaast hebben we nog de retro rugzakken met klep. Je kunt er al je spullen in kwijt en het geeft je een nonchalante uitstraling. Ideaal voor festivals! Ook de old-school rugzakken mogen niet vergeten worden in dit rijtje. Dit zijn de rugzakken met een ronde bovenkant en rits. Beide modellen komen in allerlei vrolijke prints en kleuren, zodat jij helemaal klaar bent voor de zomer!