• Achteraf betalen
  • Tot 14 dagen gratis retour
  • Snelle levering
Country/Language
bag
Laden...

Onderhoudsproducten

Lookbooks
Mooie en verzorgde schoenen zijn een absolute must. Je schoenen gaan niet alleen langer mee als je ze goed verzorgd, maar ogen ook altijd als nieuw! Win-win! Voor elk materiaal hebben wij het juiste verzorgingsadvies.

17 items

Onderhoudsproducten bij Sacha

YAY! Je hebt nieuwe schoenen. Maar hoe verzorg en bescherm je jouw schoenen nou het beste? Voor elk materiaal hebben we de juiste onderhoudsproducten. Benieuwd hoe je jouw schoenen het beste kan beschermen tegen vuil?

Gevet leer

Gevet herken je aan de ruwe look, dit materiaal voelt glad en een beetje vettig aan en ziet er meestal dof uit. Gevet leer is prachtig, dit geeft je schoen een stoere en robuuste look, maar ook is dit materiaal erg kwetsbaar. Wij raden je daarom aan om de Anti Aging Spray te gebruiken om de schoen te beschermen tegen vuil. Het is belangrijk om gevet leer daarna goed te verzorgen, dit doe je met de Shiny Grease Leather crème.

Gladleer

Heb je schoenen van gladleer gekocht? Bescherm je leren schoenen dan tegen weersomstandigheden met de Pure Protect Spray. Verzorg je leren schoenen vervolgens met de Anti Aging Spray om je schoenen in perfecte staat te houden. Het is belangrijk om gladleer daarna goed te verzorgen, dit doe je met de Shiny Grease Leather crème. Zijn je schoenen iets wat verkleurd? Gebruik dan de Color Boost crème.

Suède

Suède schoenen bescherm je met de Pure Protect Spray tegen vuil en weersomstandigheden. Heb je een vlek op je suède schoenen? Gebruik de Renovating Lotion en een suède borstel. Let op! Borstel altijd één kant op met de suède borstel.

Nubuck

Nubuck schoenen bescherm je tegen vuil en weersomstandigheden met de Pure Protect Spray. Spray de schoenen op een afstand van circa 30 cm in. Draag je je nubuck schoenen bijna dagelijks? Probeer dan elke maand je schoenen opnieuw in te sprayen!

Synthetisch materiaal

Schoenen van synthetisch materiaal bescherm je met de Balanced Care spray. Kunnen je schoenen daarna wel een opfrisbeurt gebruiken? Gebruik dan de Super Shine glansspons en je schoenen zullen weer ogen als nieuw.

Textiel

Bescherm je schoenen van textiel met de Pure Protect Spray. Spray de schoenen op een afstand van circa 30 cm in.

Naast onderhoudsproducten, vind je bij Sacha ook nog andere accessoires om je outfit helemaal af te stijlen!

586 beoordelingen
9.1