• Achteraf betalen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
Country/Language
bag
Laden...

Sacha Trend Advisors

Sacha Insiders

Sacha Insiders, are you in? Heb jij altijd al deel uit willen maken van ons influencerplatform en ben je gek op schoenen? Dan is Sacha Insiders perfect voor jou! Ben jij dé ultieme influencer met gevoel voor fashion en styling die wij zoeken? Stuur dan een e-mail met je gegevens en je Instagram naar blog@sacha.nl.

Hoe werkt het?
Als lid van Sacha Insiders dagen we je om de maand uit om mee te doen met een uitdagende, creatieve challenge. Daarnaast profiteer je van allerlei leuke acties die wij speciaal voor influencers organiseren.

Wil je ook lid worden van Sacha Insiders?
Klinkt Sacha Insiders interessant en wil je er ook graag bij horen? Ben jij een modieuze influencer? Heb je meer dan 5.000 volgers op Instagram? Stuur dan een mail naar blog@sacha.nl en wie weet word jij onze nieuwe Sacha Insider!

Heb je via de mail al een uitnodiging gekregen voor Sacha Insider?
Wil je graag member worden van Sacha's Trend Advisors en heb je van ons al een uitnodiging via de mail gekregen? Meld je dan aan door op de link in de uitnodiging te klikken en begin direct met de challenge!

*Als lid van het Sacha Insiders geef je Sacha automatisch toestemming om gebruik te maken van de foto's die je met Sacha schoenen maakt.

Sacha Insiders
512 beoordelingen
9.0