• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour binnen 14 dagen
  • Snelle levering
Country/Language
bag
Laden...

Blogger Collective

SACHA'S TREND ADVISORS

Sacha's trend advisors, are you in? Heb jij altijd al deel uit willen maken van ons influencerplatform en ben je gek op schoenen? Dan is Sacha's Trend Advisors perfect voor jou! Ben jij dé ultieme influencer met gevoel voor fashion en styling die wij zoeken? Stuur dan een e-mail met je gegevens en je Instagram naar blog@sacha.nl.

Hoe werkt het?
Als lid van Sacha's Trend Advisors dagen we je om de maand uit om mee te doen met een uitdagende, creatieve challenge. Daarnaast profiteer je van allerlei leuke acties die wij speciaal voor influencers organiseren.

Wil je ook lid worden van Sacha's Trend Advisors?
Klinkt Sacha's Trend Advisors interessant en wil je er ook graag bij horen? Ben jij een modieuze fashion blogger of influencer? Heb je meer dan 5.000 volgers op Instagram? Stuur dan een mail naar blog@sacha.nl en wie weet word jij onze nieuwe Sacha Trend Advisor!

Heb je via de mail al een uitnodiging gekregen voor Sacha's Trend Advisors?
Wil je graag member worden van Sacha's Trend Advisors en heb je van ons al een uitnodiging via de mail gekregen? Meld je dan aan door op de link in de uitnodiging te klikken en begin direct met de Challenge!

*Als lid van het Sacha's Trend Advisors, geef je Sacha automatisch toestemming om gebruik te maken van de foto's die je met Sacha schoenen maakt.

Blogger Collective
5343 beoordelingen
8.7