• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

20% KORTING* OP SCHOENENTASSEN & ACCESSOIRES | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

SHOP NU MET 20% KORTING* | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

Hakken online

Hoge hakken

Hoge hakken geven je een mooie houding en je lijkt er langer door. Sterker nog: ook je benen lijken er veel langer door. Er zijn veel verschillende soorten hakken te koop, van elegante sleehakken tot blokhakken en naaldhakken. De 80's blokhakken zijn overigens weer helemaal terug en sleehakken zijn zowel comfortabel om op te lopen als fashionable. Wat voor soort hoge hakken je ook kiest; bij Sacha vind je altijd de laatste trends en mooiste high heels online.

Gehakte laarzen

Helemaal sexy zijn laarzen met hoge hakken. Overigens is de populariteit voor boots met hakken niet vreemd; het combineert immers de sexy look van een pump met de warmte en het comfort van gewone schoenen. Bovendien zijn boots makkelijk te combineren met je favoriete skinny jeans, hippe shorts of een flirterig jurkje.

Bekijk alle hoge hakken

Hakken online

Booties

Wil je wel de look van laarzen, maar niet per se hoge laarzen met hoge hakken aan? Kies dan voor enkellaarsjes met een hak. Deze laarsjes kun je namelijk (bijna) het hele jaar door dragen en je kunt ze met zo'n beetje alle outfits combineren. Er zijn enkellaarsjes met hoge blokhakken, naaldhakken en sleehakken. Voor ieder wat wils dus. En een enkellaarsje mag je natuurlijk ook combineren met shorts of een rokje voor die extra rock&roll-vibe. 

hoge hakken