Doorgaan naar artikel
Blokhak.
20 april 2021

Schoenen met een blokhak zijn weer helemaal terug van weggeweest! De stevige hak geeft je veel loopcomfort en biedt jouw outfit zowel een sportieve als sexy look. Naast de trendy blokhak zien we ook de sleehak weer helemaal terug in fashionland. De sleehak zorgt ervoor dat je gewicht verdeeld wordt over de schoen, waardoor je eigenlijk niet eens voelt dat je op hakken loopt. De sleehak en de blokhak zijn echte mode musthaves. De mooiste blokhakken en sleehakken vind je natuurlijk bij Sacha.

Makkelijk combineren

Zowel een sleehak als een blokhak hebben een sportievere uitstraling dan de naaldhak. Daarom zijn ze goed te combineren met jeans, sportieve rokjes, jurkjes en tops. Wil je een meer casual, maar toch sexy look creëren? Dan kun je de blokhak of sleehak combineren met een sexy cocktail jurkje of met een zakelijk jurkje. En als je de sportieve accessoires – zoals een cap of rugzak – omwisselt voor een clutch en een paar mooie oorbellen, dan is je look helemaal compleet.

Bekijk alle schoenen met blokhak
Blokhak laarsjes

Andere haksoorten

Naast comfortabele blokhakken en sleehakken, vind je bij Sacha ook natuurlijk andere soorten hakken. Zo heb je de naaldhak, dit is een een hele smalle hoge hak. Maar je hebt ook een kitten heel, dit is een klein naaldhakje van maximaal 5 cm die je vaak ziet onder een pump of enkellaarsje. Ook is er de trechterhak, dit is (zoals de naam je al doet vermoeden) een hak in een trechtervorm. En last but not least: de rechte hak. Deze haksoort zie je onder heel veel soorten schoenen terug en in alle hoogtes. Van een lage rechte hak tot een torenhoge rechte hak, bij Sacha vind je het allemaal!
Welke soort hakken spreken jou het meeste aan? Ga je voor een comfy blokhak of toch voor een sexy naaldhak?

Bekijk alle damesschoenen
Blokhak laarsjes