Doorgaan naar artikel
Cut out boots.
20 april 2021

Trend alert: Cut out boots

Cut out boots zijn hot! Deze enkellaarsjes danken hun naam aan de uitsnede (cut out) aan de zijkant van de schoen. De laarsjes hebben dus een opening die wordt overbrugd met gespen. Deze stoere cut out buckle boots veroveren op dit moment alle harten van fashion bloggers en zullen ook snel de rest van Fashionland in hun greep nemen. Loop alvast voor op alle trends en shop jouw cut out boots!

Cut out

De naam zegt het al: cut out boots zijn laarsjes met een ‘hap’ erin, een cut out. De hap wordt in onze modellen voor een deel opgevuld door gespen, waardoor ze ook omgedoopt kunnen worden tot cut out buckle boots. Deze stoere leren laarsjes zijn de opvolgers van de befaamde biker boots. Nóg een tikkeltje stoere en nóg iets leuker.

Festival proof

Cut out boots zijn perfect voor een festival. De boots staan super fashionable onder een jurkje, met een jeans of midi rok. Door stoer en cute met elkaar te combineren creëer je een heel tof contrast! Durf jij het aan?

Bekijk alle cut out boots
Cut out boots

Hot en happening

We hebben al verschillende celebs en bloggers gespot met de cut out boots. Deze lage enkellaarsjes gaan als een speer! Ook het komende seizoen kom je trendy voor de dag met de stoere cut out boots. Je kunt er alle kanten mee op! Ga voor een romantische look met een stoere finish, of een edgy all black look. Eén ding is zeker: met deze boots rock jij de dag!

Mix en match in stijl

Draag je cut out boots met een skinny jeans, legging of een girly rok. De laarsjes geven je outfit een edgy look door de opvallende gespen met zilveren/gouden details. Iets minder gewaagd maar helemaal in to fashion zijn de subtiele cut out boots met kleine gespjes. Met of zonder sokken of panty, deze veelzijdige boots zijn zelfs met koud weer bijna to hot to handle! What more do you need to hear?

dames schoenen