Doorgaan naar artikel
Dad sneakers.
31 oktober 2019

Trend: De dad sneakers

YAY! Er is weer een fantastische nieuwe schoenentrend in fashionland, namelijk de dad sneakers. Waarschijnlijk heb je deze schoenen al wel gespot bij de grootste internationele fashionbloggers. De sneakers kenmerken zich aan hun grove details en dikke zool. Nu vraag je je misschien af waar de naam dad sneaker vandaan komt, de grove sneakers zijn geïnspireerd op de schoenen die je vader vroeger misschien ook wel droeg.

Chunky en opvallende sneakers zijn al een tijdje erg populair, zoals de platform sneakers of sneakers met een opvallende print. Dit jaar spant echter de kroon, want de dad sneakers is extra chunky en opvallend! Door de dikke zool krijg je extra lengte én val je ook nog eens extra op. De dad sneaker is een key item in de fashion! You hate it or you love it, maar wij houden 100% zeker van deze schoenentrend! Jij ook?

Bekijk alle sneakers
dad sneakers

Hoe combineer je de sneaker trend?

Misschien merk je wel dat we súper enthousiast zijn over de dad sneakers, mede omdat de stoere sneakers overal mee te combineren zijn. Dad sneakers zijn súper cool en dé trend van 2018. Vooral voor de échte daredevils zijn de combinaties eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor een latex broek, stoere sweater met opdruk en draag in je sneakers een leuk sokje. Of draag een flowy bloemenjurk met een stoer heuptasje met je dad sneakers. Vind je dit allemaal iets té? Kies dan voor een basic mom jeans en draag er je favoriete trui of t-shirt op.

Do’s

- Kleuren, materialen én printjes met elkaar mixen. De schoenen zijn natuurlijk al heerlijk opvallend, maar hierdoor is het super leuk om nóg meer uit te pakken.
- De sneakers hebben allemaal felle kleurtjes, dus het is ook súper tof om juist in je outfit totaal verschillende felle kleuren te verwerken, het zogenoemde color blocking effect.
- Wil je de dad sneakers aan naar een iets chiquere gelegenheid? Geen probleem! Draag de sneakers met een mooie pantalon en basic t-shirt en kom gegarandeerd fashionable voor de dag.

Don’ts

- Eigenlijk zijn er geen don’ts als het aankomt op het combineren van de dad sneakers, álles staat namelijk fantastisch met deze grove schoenen!

dad sneakers