Doorgaan naar artikel
Dandy collectie.
31 oktober 2019

De Dandy Collection: Succes gegarandeerd

Met deze schoenen straal je mannelijkheid en elegantie uit. Ze vormen de basis voor een stijlvolle look. We hebben het natuurlijk over schoenen uit de Dandy Collection! De Dandy collectie is de nieuwste collectie van Sacha, gevuld met prachtige veterschoenen, boots en loafers. De collectie is eigentijds en opvallend en we vertellen je meteen waarom!

Dandy schoenen

Veterschoenen zullen waarschijnlijk nooit uit de mode raken. Iets wat wél met de jaren is veranderd, is het gebruik van kleur en printjes. Waar vroeger effen zwarte en bruine veterschoenen het straatbeeld vulden, wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van uitgesproken kleuren en apartere printjes. De Dandy Collection is dan ook gemaakt voor iedereen die niet bang is om op te vallen en die graag de nieuwste trends uit probeert. Kiezen voor een klassieke basiskleur zit er bij deze collectie dan ook niet in. De schoenen uit de Dandy collectie zijn stijlvol met een opvallende twist. Je herkent de schoenen aan de opvallende kleuren, contrasterende materialen en aparte prints. Zo vind je in deze collectie allerlei combi’s: rode veterschoenen met croco print, blauwe boots met bloemen, beige schoenen met snakeskin en tot slot rode veterschoenen met een gevlamde print. Welke trend is jouw favoriet?

Shop de Dandy Collection
Heren schoenen

Schoen x Riem

Na het vinden van de perfecte schoenen, staat de volgende uitdaging al weer voor de deur! Er is namelijk niets zo lastig als het vinden van een bijpassende riem bij je favoriete schoenen. Sacha zou Sacha niet zijn, als daar niets op bedacht zou worden. De schoenen in de Dandy collectie hebben daarom een bijpassende riem, in dezelfde print, gemaakt van hetzelfde materiaal. Zo zal je er altijd stijlvol, modieus en goedgekleed uit zien!

Materiaal & Combineren

Veterschoenen uit de Dandy Collection van Sacha zijn gemaakt van prachtige leersoorten waardoor je jarenlang plezier hebt van jouw favoriete schoenen. Veterschoenen zij geschikt voor elke gelegenheid, want je kunt ze bijvoorbeeld dragen naar kantoor, een zakenafspraak of een familiefeest. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat veterschoenen de investering driedubbel waard zijn

Shop de bijpassende riemen
Heren schoenen