Doorgaan naar artikel
Grote maten.
20 april 2021

Herenschoenen ook in grote maten

In Nederland wonen gemiddeld de langste mensen van de hele wereld. Het is dus ook niet zo gek dat lange mannen vaak een grote maat schoenen hebben. Gelukkig heeft Sacha een ruim aanbod herenschoenen in grote maten. Veterschoenen, heren boots en sneakers vind je tot en met maat 46 en Yellow Cab Herenschoenen zelfs tot en met maat 47!

Shop alle herenschoenen!
Grote maten

Grote voeten in Nederland

Nieuwsgierig in welke provincie de mannen met de grootste voeten wonen? Uit eerder onderzoek blijkt dat de heren uit Drenthe de grootste voeten van Nederland hebben. De mannen uit Drenthe lopen aan kop met een gemiddelde schoenmaat van 43.08, opvolgend door Overijssel met een grote van 43.04 en Groningse mannen 43.02.

Online grote heren- en damesschoenen kopen

Zoek niet verder, maar shop nu heerlijk online bij Sacha vanuit huis! Plaats je favoriete paar heren bootsveterschoenen en sneakers in je shopping bag en binnen enkele dagen staat de postbode voor je deur. Dit geldt natuurlijk ook voor damesschoenen! Koop dames schoenen online tot en met maat 42. Van enkellaarsjes tot veterschoenen en platform sneakers.