Doorgaan naar artikel
Halfhoge laarzen.
20 april 2021

Lang maar toch kort, elegant maar ook hip, winter maar ook perfect voor de herfst en lente. We hebben het natuurlijk over… de halfhoge laars! Ben jij een stoer typje en zoek jij nog hippe, korte laarsjes? Of houd je meer van stijlvolle hoge laarzen. Of allebei? Nou, lucky you! Want waarom moeilijk doen, als je al deze elementen ook samen kan combineren? Laarsjes draag je namelijk het hele jaar door, zijn comfortabel én ook nog eens super fashionable. Bij Sacha vind je altijd de leukste laarzen volgens de laatste trends.

Halfhoge laars vs. de lange laars

Hoge laarzen zorgen voor een elegante, stijlvolle en vooral vrouwelijke look. Echter, lange laarzen tot net onder je knie zijn niet altijd even makkelijk te combineren. Wanneer je skinny jeans nét iets te wijd is bij de knieën, veranderen lange laarzen jou al snel in een rond tonnetje. Met halfhoge laarzen weet jij elk kledingstuk passend en fashionable te combineren tot een elegante, vrouwelijke en hippe look.

Bekijk alle halfhoge laarzen
dames biker boots

Halfhoge laars vs. de enkellaars

De beruchte enkellaarsjes zijn er in alle soorten en maten. Ze zijn makkelijk te combineren en je tovert jezelf om tot een ware stoere vamp. Wanneer de temperaturen dalen en we krampachtig de vrieskou buiten trotseren, is er niets meer vervelend dan natte sokken en koude enkels. Wanneer je je hult halfhoge laarsjes, ben je koude enkels-proof en overmeester je de gladde paden in een stoere en hippe stijl.

Een overload aan keuze

Eén ding is zeker: comfortabele en mooie schoenen vind je in de Sacha webshop. Of je hierbij voor de elegante uitstraling gaat met een laars van leer, voorzien van hak of meer voor een stoere, sportieve variant met gespen en studs hangt af van je mood en je persoonlijke stijl. Je Sacha’s in halfhoge uitvoering waken over je voeten en staan te trappelen om bij dalende temperaturen, jaar in jaar uit, je outfit te verrijken.

sock boots