Doorgaan naar artikel
How to wear: High boots.
09 april 2021

How to wear: Laced boots

Hoge zwarte boots blijven ook aankomende winter favoriet. Net onder de knie of net boven de knie, het mag dit seizoen zo hoog en strák mogelijk. Deze essentials zorgen voor een robuuste, stoere en chunky uitstraling, wat iedere vrouw extra confidence geeft. Nog een bijkomend voordeel: je legs lijken extra lang bij het dragen van dit item.  

Sacha heeft meerdere pronkstukken in de collectie zitten. Ga je voor de varianten met veters of zonder veters? De varianten met veters kun je lekker strak aantrekken rondom je kuiten en de varianten zonder veters creëren een trending afzakeffect. Which one is your choice? Wij showen je meteen even hoe je deze boots het beste kunt combineren met verschillende outfits. Style met een oversized blazer net als @frederiqueligtvoet and you are ready to go!

Shop laced boots
hoge laarzen

Stoer of sexy?

Op welke manier style je deze boots? Want bij deze stoere boots is een passende outfit essentieel, waarin dit item helemaal tot zijn recht komt. Het is hierbij belangrijk om te gaan voor een middenweg zodat je outfit de boots versterken. De boots vallen namelijk al op door de hoogte en chunky zolen en je wilt natuurlijk niet dat je outfit in het niets valt hierbij.

Influencer Frederique Ligtvoet weet precies hoe je met deze laced boots om moet gaan. Zij kiest voor een all black outfit door de boots te combineren met een oversized colbert. Dit geeft een vrouwelijke, maar toch sexy look. Houd je van een wat stoerdere look? Kies er dan voor om je boots te combineren met een skinny jeans en een oversized trui.

Frederique Ligtvoet heeft ook nog een toffe look samengesteld met dé trendy latte veterlaarzen. Zij combineert de lichte tinten van de boots samen met een oversized jas in dezelfde lichte tinten. Hierdoor vormt de outfit één geheel. Easy, maar toch super stijlvol tegelijk.

Shop veterlaarsjes
veterlaarzen