Doorgaan naar artikel
Slangenprint schoenen.
12 april 2021

Trend report: slangenprint schoenen

Alles over onze favoriete dierenprint

Sorry panterprint, maar er is een nieuw dierenprintje in ons leven waar we helemaal wild van worden. Slangenprint schoenen zijn namelijk helemaal hot! Bang dat je eigenlijk al te laat bent voor deze trend? Maak je geen zorgen, want dit dierenprintje is wat ons betreft een blijvertje. We praten je bij over deze schoenentrend!

The way to go

Wat is nu dé manier om slangenprint te dragen? Als je het ons vraagt, is dat door te gaan voor een paar schoenen in dit printje. Maar wij zijn natuurlijk wel een tikkeltje bevooroordeeld. We zien dit seizoen slangenprint schoenen voorbijkomen in alle vormen en maten. Ga voor biker boots of enkellaarsjes in deze print of scoor een paar opvallende cowboylaarzen met een wild randje. Het mag allemaal!

Subtiel slangenprintje

Ga je liever voor een subtiele slangenprint touch? Kies dan een paar schoenen met een detail in snakeskin. Zo is het printje niet te opvallend aanwezig. Een andere optie is een slangenprintje in één kleur. Zo heb je wel het leuke effect, maar dan op een net wat subtielere manier. Dit geeft schoenen bovendien echt een chique look!

Shop snakeskin!

Verschillende kleuren

Was het je al opgevallen dat je slangenprint schoenen in verschillende kleuren hebt? Je ziet in onze collectie snakeskin in zowel koele als warme tinten. Denk hierbij aan een mooi grijs slangenprintje of juist een warme bruine print. Ook zijn er slangenprintjes in één tint. Deze zijn wat rustiger dan een all-over printje. Het is dus maar net voor welke look jij wil gaan! 

How to wear

Ondanks het opvallende printje kun je schoenen met slangenprint makkelijk combineren. Snakeskin doet het goed in combinatie met natuurtinten, zoals wit, zand en beige. Ook is het perfect om een opvallende touch te geven aan een all black outfit. Wil je een statement maken? Draag je slangenprint schoenen dan met een outfit in een opvallende kleur. Je hoeft dus niet bang te zijn dat die schoenen achterin de kast belanden.

Slangenprint accessoires

De snakeskin smaak te pakken? Kies dan ook voor accessoires in slangenprint. Draag deze accessoires niet tegelijkertijd met je slangenprint schoenen, want je wil voorkomen dat je outfit te matchy-matchy is. Zo'n accessoire in dit printje is, net zoals een paar snakeskin schoenen, perfect om een outfit net dat beetje extra te geven. Een scrunchie, haarband of tas in dit printje vrolijkt namelijk iedere outfit op!

Bekijk alle animal prints