Doorgaan naar artikel
In de spotlight: REHAB.
15 april 2021

Heren schoenen met een twist

Aankomend seizoen is de REHAB herencollectie weer rijk aangevuld met frisse herenmodellen. Naast verschillende sneakers zie je ook de klassieke veterschoenen veel terugkomen in stijlvolle nieuwe prints die lekker opvallen. En deze originaliteit is nog maar één van de dingen die het merk REHAB uniek maken.

Creativiteit

REHAB is een Nederlands schoenenmerk dat in 2008 is opgericht door Jacob Flach. Ze maken schoenen voor mensen die niet bang zijn om een statement te maken. Klassiek, stijlvol en altijd met een verrassende twist. De schoenen zijn ontworpen met een oog voor detail. Zo vind je in REHAB schoenen altijd wel een interessante textuur in het leer, luxe stiksels of een elegant detail in de sneakers. Maar een ding hebben de schoenen allemaal gemeen hebben: ze stralen klasse en kwaliteit uit.

Shop de collectie
Rehab schoenen

Kwaliteit & Sustainability

Naast de creativiteit van het merk is kwaliteit een belangrijk speerpunt van REHAB. Alleen materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt bij het maken van de schoenen. Hierdoor geniet je extra lang van je nieuwe schoenen. Daarnaast is het merk erg toegewijd aan verantwoord ondernemen. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van duurzame materialen en natuurlijk gelooid leer. Ook gebruiken ze alleen gerecyclede materialen voor de verpakking en vind het gehele productieproces plaats binnen Europa.

Schoenverzorging

Leer leeft. Door gebruik te maken van een natuurlijk proces bij het verwerken van het leer blijft het zacht en kan het na verloop van tijd veranderen. De kleuren kunnen iets anders worden en het leer krijgt meer karakter. En door je schoenen goed te onderhouden, kan je er nog langer plezier van hebben. Gebruik voor nubuck sneakers bijvoorbeeld een sponsje om de schoen op te poetsen en een suède/nubuck spray om de schoen te beschermen tegen water en vuil. Voor leer kan je gebruik maken van een neutrale schoen crème, zoals de Shiny Grease Care Protect, om je schoen te beschermen. Wrijf de schoenen daarna op met een droge doek om ze weer te laten shinen!

Shop de collectie
Rehab

Dus, als je op zoek bent naar een opvallende heren schoen die ook nog eens duurzaam gemaakt is, dan zit je bij de schoenen van REHAB goed. Check snel de nieuwe collectie van 2021 en kies jouw favoriet!

Shop de collectie
rehab heren schoenen