Doorgaan naar artikel
Italiaanse schoenen.
15 april 2021

Italië, het walhalla voor mode, een mekka voor modeliefhebbers. Als je aan Italiaanse schoenen denkt, denk je waarschijnlijk aan stijl en luxe. Je denkt aan Venetië, met de grachten en gondels. Elegantie, klasse en allure, dat is wat deze schoenen uitstralen. Handgemaakte schoenen met perfecte details, verfijnd tot in de puntjes. Stijlvolle mannen en vrouwen kunnen hun geluk niet op met de Italiaanse modellen die we in de Sacha collectie hebben ondergebracht. Bella Italia!

Klasse & kwaliteit

De heren schoenen van Italiaanse bodem staan voor klasse. Ze hebben die typische klassieke uitstraling die doet denken aan de vroegere keizers met hun witte pruiken die hooggehakte schoenen droegen vanwege hun status. Deze nette schoenen hebben vandaag de dag alles te maken met elegantie en stijl, maar kunnen door iedereen gedragen worden.

Bekijk alle Italiaanse schoenen
Italiaanse schoenen

Italiaanse herenschoenen

Aan het Italiaanse leer is kwaliteit af te lezen. Je ziet en voelt de passie waarmee de schoenen gemaakt zijn. De schoenen van Giorgio zijn handgemaakt. Ze ademen allure en topkwaliteit. Ze hebben the total package van de Italiaanse schoen. Voor een iets lager budget zijn er nette herenschoenen verkrijgbaar die niet van Italiaanse bodem afkomen, maar wel gemaakt zijn van het perfecte Italiaanse leer. Shop jouw favoriete schoenen heel gemakkelijk online!

Italiaanse damesschoenen

De hooggehakte Italiaanse dames schoenen zijn gemaakt van zacht leer en afgewerkt met de mooiste details, kenmerkend voor de Italiaanse schoen. Ga voor stijlvolle pumps, mooie veterschoenen met brogues details of voor elegante enkellaarsjes met hak. Stuk voor stuk zijn de schoenen prachtig en geven je outfit nét dat beetje extra.

italiaanse herenschoenen