Doorgaan naar artikel
Puntschoenen.
20 april 2021

De puntschoen, we lijken er geen afscheid van te kunnen nemen. Waar sommige de schoenen verschrikkelijk vinden, vinden anderen de puntige schoenen fantastisch. Wij horen absoluut bij de laatste groep. We schuiven maar al te graag onze schoenen met ronde neuzen aan de kant voor schoenen met een spitse neus. Schoenen met een spitse neus stralen namelijk klasse en power uit. De schoenen zijn dus perfect voor alle dames en heren die graag een beetje extra pit aan hun look geven. Gaat jouw fashionhartje ook héél wat sneller kloppen bij het zien van alle puntschoenen? Lucky you, want bij Sacha shop je (natuurlijk) die allerleukste puntschoenen.

Puntschoenen puntsgewijs

De puntschoen zit in ons modebeeld gegrift zolang als we het ons al kunnen herinneren. Modebewuste mannen lieten in de 13e eeuw de punten van hun schoenen verlengen, dit stond namelijk voor stijl en klasse. In de 20e en 21e eeuw is dat niet anders: de punt straalt een en al stijl en klasse uit. Nette schoenen beschikken over een punt, en sophisticated vrouwen dragen pumps met een spitse neus. Cowboy laarzen, high heels, nette heren schoenen en kittige enkellaarsjes zijn niet compleet zonder spitse punt.

Bekijk alle dames puntschoenen
puntschoenen

Pittige puntjes

Weg met de lieve ballerina’s, schattige pumps met ronde neus en lompe boots: het is tijd voor de vrouwelijke power women schoenen! Om de zoveel jaar wisselen we onze ronde comfortabele neuzen in voor een streng, doch rechtvaardig paar puntneusjes. Punten zorgen voor een vrouwelijke en stijlvolle look. Draag je pumps met spitse neus onder een cocktail dress voor een chique feestje. Een casual tintje bereik je door de puntjes te dragen onder een skinny-, boyfriend- of flaired jeans. De puntschoen zorgt er voor dat je je op en top vrouw voelt. Gestyled tot in de puntjes, letterlijk dus.

Italiaanse schoenen

Ook de mannen kunnen niet onder de puntschoen uit. Een originele, extravagante schoen beschikt vaak over een chique puntneus. De modebewuste man weet waar hij de perfecte puntjes kan vinden, bij Sacha natuurlijk! Sacha heeft een aantal moderne en uitgesproken heren puntschoenen in de collectie. Voor felle kleuren, lak en prints draaien wij natuurlijk onze handen niet om. Ook voor de mannen die op zoek zijn naar een meer ingetogen schoen voor onder nette kleding zijn de puntschoenen van Sacha perfect. Veelzijdig, stijlvol en met klasse: de puntschoen heeft the best point of view te pakken! Shop deze schoenen online in de webshop!

Bekijk alle heren puntschoenen