Doorgaan naar artikel
Queen of Jetlags x Sacha.
09 september 2021

Dé nieuwe collectie van Queen of Jetlags

Dit najaar slaan wij de handen ineen met dé fashion queen van Nederland! “Hi! Mijn naam is Noor de groot. Maar jullie kennen mij waarschijnlijk als @queenofjetlags op Instagram en Youtube.” Met ruim 720.000 volgers op Instagram is ze een van de grootste fashion influencers van Nederland. Met heel veel plezier hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt om een fantastische collectie samen op te zetten. “De collectie is trendy, eigenzinnig en uitgesproken voor ieder moment van de dag.” Kortom: items met een hoog deze-moet-ik-hebben gehalte!

Queen of jetlags

Noor heeft gekozen voor chelsea boots, (veter)boots, elegante laarsjes met hak én sneakers. “Met de collectie heb ik geprobeerd grenzen op te zoeken en statements te maken. Tijdens het ontwerpen van de items heb ik gekozen voor een verrassende combinatie tussen romantisch en edgy, vintage en modern.” Naast het vertrouwde zwart zie je ook veel bruin en beige terug in de collectie. Dé trendkleuren van dit moment. Met details als ritsen, grove zolen en carré neuzen weet je zéker dat je goed voor de dag gaat komen. Extra leuk: voor Noor hebben we een eigen exclusieve zool ontwikkeld.

De collectie is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende tassen en accessoires. Van een telefoontasje en cosy handschoenen tot een prachtig leren schoudertas en van trendy haarklemmen tot een padded shopper. “De perfecte musthaves voor een AW21 in the city.”

Shop nu de exclusieve Queen of Jetlags x Sacha collectie online of in de winkels!

Queen of Jetlags x Sacha
Queen of jetlags